به گزارش رکنا، سیرابی یک منبع فوق العاده از کلسیم است. کلسیم از مواد اساسی لازم در حفظ تراکم استخوان و سلامتی دندان هاست. همچنین این ماده در کنار منیزیم باعث بهبود انقباض عضلات شده و بدن فرد را آرام می کند.
مصرف سیرابی سبب پیشگیری و درمان زخم معده شده و باعث تقویت معده می شود.
یکی از مهم ترین ویتامین هایی که در سیرابی وجود دارد ویتامین آ است. این ویتامین علاوه بر حفظ بینایی موجب بهبود کیفیت کلی پوست، دستگاه تنفسی و از بین بردن عفونت ها می شود.
با اینکه طعم سیرابی زیاد مورد علاقه کودکان نیست اما یکی از مواد غذایی بسیار عالی برای رشد و تقویت بهتر کودکان است.
برخلاف پروتئین مقدار آهن موجود در سیرابی تقریبا با گوشت برابری می کند.
سیرابی در کنار میزان پروتئین خوبی که دارد دارای کالری کمی است و مصرف آن برای کاهش وزن و لاغری مناسب است.
ویتامین های گروه ب به ویتامین های خوش اخلاقی معروفند و غذاهایی که مثل سیرابی حاوی این دسته از ویتامین ها هستند باعث ایجاد خلق و خوی بهتر و بهتر به خصوص در خانم هایی که به دلایل مختلف دچار تغییرات هورمونی شده اند، می شود.
علاوه بر این روی باعث بهبود سیستم تناسلی آقایان شده و در سنین بالاتر از سرطان پروستات در مردان جلوگیری می کند. همچنین روی باعث بهتر شدن حس چشایی و بویایی، تقویت سیستم ایمنی و بهبود یافتن سریع زخم ها می شود.
افرادی که فشار خون یا کلسترول بالایی دارند باید با احتیاط از این خوراک استفاده کنند. به دلیل طبع سرد و خشکی که این خوراک سردمزاج دارد اگر در کنار خوراک جگر استفاده شود حالت ایده آل تری برای بدن ایجاد می کند.
مصرف افراطی سیرابی منجر به قولنج و کندذهنی می شود. از آنجا که چربی آن زیاد است در صورت مداومت در مصرف باعث بالارفتن چربی خون می شود.