آلاینده های موجود درهوا با حمله به سلول های بدن عوارض نامطلوبی را برجا می گذارند.

به گزارش
خبرگزاری صدا و سیما بنابر اعلام دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت، در حالت عادی سیستم دفاعی بدن سلولها را از کلیه آسیبهای بیرونی محافظت میکند، آنتی اکسیدانها خط مقدم دفاع با آلایندهها هستند. عوامل مخرب محیطی مثل اشعه ماورا بنفش و آلودگیهای محیط باعث میشوند بدن نتواند مبارزه کند در نتیجه مخربها مانند رادیکالهای آزاد، ساختمان و عمل سلولهای بدن را تخریب میکند.
در مقابل آنتی اکسیدان ها، مولکولهایی هستند که جلوی عمل رادیکالهای آزاد را میگیرد و مانع تخریب سلولهای حیاتی بدن میشوند، مصرف بیشتر آنتی اکسیدانها زمینهای را فراهم میکند که بدن به راحتی رادیکالهای آزاد مضر را از بین ببرد.
منابع غذایی آنتی اکسیدانی عبارتند از : ویتامینهای سی و ای -کاروتنوئیدها - سلنیوم و پلی فنولها
در زمان آلودگی هوا، بدن بیشتر در معرض آسیبهای ناشی از مواد مضری به نام رادیکالهای آزاد قرار میگیرد بنابر این در این شرایط باید مواد غذایی با ترکیبات خاصی استفاده شود تا سلامتی حفظ شود.
مواد آلوده کننده هوا شامل مونوکسید کربن- دی اکسید گوگرد- اکسیدهای نیتروژن دار -هیدروکربنهای سوخته نشده ذرات ریز معلق و سایر ترکیبات سربی هستند.
کودکان، سالمندان، زنان باردار و مبتلا به بیماریهای قلبی ریوی از جمله گروههای در معرض خطر در آلودگی هوا هستند، این افراد که به عنوان گروههای حساس شناخته میشوند بیشتر از افراد دیگر آسیب میبینند و باید امکانات لازم برای حفظ سلامت آنها مهیا شود.
منبع خبر "
صدا و سیما" است و موتور جستجوگر خبر تیترآنلاین در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد.
(ادامه)
با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت تیترآنلاین مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویری است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هرگونه محتوای خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.