طرز تهیه شیرینی مغزدار به روش خانگی و با طعمی بی نظیر

پارس نیوز شنبه 26 آذر 1401 - 16:05
شیرینی مغزدار یکی از پرطرفدارترین انواع شیرینی است که به صورت‌های مختلفی مانند مغزدار خرمایی، گردویی، بادامی، شکلاتی و ... تهیه شده و مصرف می‌شود.

شیرینی مغزدار یکی از انواع شیرینی های خوشمزه و پرطرفدار است که با رسپی های متنوعی درست می شود. شیرینی مغزدار طرفداران زیادی دارد. برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه شیرینی مغزدار در ادامه با سایت پارس نیوز همراه باشید.

مواد لازم شیرینی مغزدار
روغن جامد ۱۰۰ گرم
کره ۵۰ گرم
پودر قند ۱۰۰ گرم
خامه یا ماست خامه ای ۵ قاشق غذاخوری
گلاب ۲ قاشق غذاخوری
شیرخشک ½ لیوان
وانیل ۱ قاشق چایخوری
آرد ۶۰۰ گرم
بیکینگ پودر ½ قاشق چایخوری
مواد لازم میانی شیرینی
گردو چرخ شده ۱ لیوان
شیره انگور ۴ قاشق غذاخوری
گلاب ۲ قاشق غذاخوری
پودر دارچین ۱ قاشق غذاخوری
جوزهندی ۱ قاشق چایخوری
پودر نارگیل به مقدار کافی

طرز تهیه شیرینی مغزدار

شیرینی مغزدار

مرحله اول

در ابتدای کار برای تهیه شیرینی مغزدار خوشمزه در ابتدای کار مواد میانی را آماده می کنیم، برای این منظور گردو چرخ شده را به همراه شیره انگور، گلاب، پودر دارچین، جوزهندی و پودر نارگیل درون یک کاسه می ریزیم و باهم مخلوط می کنیم.

مرحله دوم

حالا برای درست کردن خمیر شیرینی ابتدا کره را بیرون از یخچال قرار می دهیم تا هم دمای محیط شود، سپس روغن را به همراه پودر قند و کره هم دمای محیط درون یک کاسه نسبتا گود ریخته و با هم مخلوط می کنیم.

مرحله سوم

در ادامه خامه، گلاب، وانیل، شیر خشک و بیکینگ پودر را به مخلوط درون کاسه اضافه می کنیم و با همزن برقی هم می زنیم تا ترکیب شوند. حالا آرد را الک می کنیم و کم کم درون کاسه می ریزیم، سپس با لیسک هم می زنیم تا مخلوط شوند.

شیرینی مغزدار

مرحله چهارم

در این مرحله مواد را با نوک انگشت کمی ورز می دهیم. توجه داشته باشید خمیر را بیش از حد ورز ندهید که به روغن افتاده و کیفیت خود را از دست می دهد. حالا فر را با دمای ۱۶۵ درجه سانتی گراد روشن می کنیم تا گرم شود.

مرحله پنجم

حالا از خمیر شیرینی به اندازه یک گردو بر می داریم و آنرا با دست باز می کنیم، سپس از مواد میانی که از قبل آماده کرده ایم به اندازه یک فندق داخل خمیر می گذاریم و آنرا با خمیر می پوشانیم. در ادامه مابقی خمیر را به این ترتیب درست می کنیم.

مرحله ششم

در ادامه خمیرها را روی سطح صاف می گذاریم و داخل کاتر یا قالب شیرینی مورد نظرمان قرار داده و قالب می زنیم تا شکل بگیرد. در صورت نداشتن قالب یا کاتر می توانید با دست خمیر را شکل دهید و با سر ماسوره طرح بیندازید.

مرحله هفتم

حالا روی سینی فر را با کاغذ روغنی پوشانده و شیرینی ها را به آرامی روی آن قرار می دهیم و در فری که از قبل گرم شده می گذاریم. پس از گذشت ۴۵ دقیقه شیرینی ها را از فر خارج کرده و در ظرف مناسب می گذاریم. نوش جان.

شیرینی مغزدار

نکات مهم تهیه شیرینی مغردار

-این مقدار مواد اگر قطر کاتر ۸ سانتی متر باشه ۳۰ عدد شیرینی بهتون میده.

-وقتی خمیر رو باز کردید و کاتر زدید اضافه های خمیر را که برداشید دوباره جمع کنید و کاتر بزنید.

-در صورت دلخواه روی شیرینی میتونید پودر قند الک کنید.

-این شیرینی چون وسطش کرم داره بهتره تو یخچال نگهداری بشه و حسابی خنک شه بعد سرو کنیدخوشمزه تره.

منبع خبر "پارس نیوز" است و موتور جستجوگر خبر تیترآنلاین در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. (ادامه)
با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت تیترآنلاین مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویری است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هرگونه محتوای خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.