براساس قانون «رفع موانع تولید»، بانکها باید از بنگاهداری خارج شوند اما گویا بانک «رفاه» بنا ندارد این قانون را اجرایی کند. به گزارش اقتصاد آنلاین، این بانک سهامدار شرکتهایی همانند پتروشیمی امیرکبیر، پالایش نفت اصفهان، پالایش نفت بندرعباس، فولاد مبارکه اصفهان و سرمایهگذاری دارویی تامین است. بانک «رفاه» با دارا بودن ۵۱ درصد، بزرگترین سهامدار پتروشیمی امیرکبیر است.
به گزارش اقتصاد آنلاین، این بانک سهامدار شرکتهایی همانند پتروشیمی امیرکبیر، پالایش نفت اصفهان، پالایش نفت بندرعباس، فولاد مبارکه اصفهان و سرمایهگذاری دارویی تامین است.
بانک «رفاه» با دارا بودن ۵۱ درصد، بزرگترین سهامدار پتروشیمی امیرکبیر است.
این مالکیت ۵۱ درصدی هزینه گزافی برای پتروشیمی «امیرکبیر» در برداشته است؛ دخالت غیرقانونی در انتصابات و حقوق نجومی بخشی از تخلفات در این شرکت است.
در طول مدت مدیریت للهگانی در بانک «رفاه» تاکنون سه مدیرعامل در پتروشیمی «امیرکبیر» روی کار آمدهاند که برخی از این مدیران بهدلیل تخلف برکنار شدهاند.
پتروشیمی «امیرکبیر» مصداق بارز ضربالمثل «مشت نمونه خروار» برای دیگر شرکتهایی است که بانک «رفاه» سهامدار آنهاست.
تدوین: محسن احمدیان
منبع خبر "
اقتصاد آنلاین" است و موتور جستجوگر خبر تیترآنلاین در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد.
(ادامه)
با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت تیترآنلاین مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویری است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هرگونه محتوای خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.