پاستا فتوچینی یکی از غذاهای خوشمزه در سراسر جهان می باشد. پاستا فتوچینی طرفداران زیادی دارد. پاستا فتوچینی از آن دسته غذاهای سالم و مقوی می باشد.
مواد لازم برای ۴ نفر | |
فیله مرغ | ۴۰۰ گرم |
پاستا فتوچینی | ۵۰۰ گرم |
گوجه فرنگی | ۵ عدد |
سیر | ۴ حبه |
ریحان تازه | ۱ دسته |
پنیر پارمزان | ۳۰۰ گرم |
نمک و فلفل سیاه | به مقدار کافی |
برای تهیه پاستا فتوچینی خوشمزه در ابتدای کار فیله مرغ را به صورت مکعبی ریز خرد می کنیم، سپس دو حبه سیر را به صورت ریز رنده کرده و به همراه مقداری روغن مایع و زیتون درون یک تابه مناسب می ریزیم و روی حرارت ملایم قرار می دهیم.
حالا سیر را کمی تفت می دهیم تا عطر آن آزاد شود، سپس فیله های مرغ را اضافه کرده و کمی تفت می دهیم. در ادامه حرارت را زیاد کرده و اجازه می دهیم آب اضافی فیله های مرغ تبخیر شود و در این فاصله گوجه فرنگی ها با غذاساز پوره می کنیم.
در این مرحله دو حبه سیر باقی مانده را نیز رنده کرده و به همراه مقداری روغن زیتون درون یک تابه نسبتا بزرگی می ریزیم، سپس روی حرارت گذاشته و تفت می دهیم. در ادامه پوره گوجه فرنگی را به تابه اضافه کرده و به خوبی سرخ می کنیم.
حالا کمی آب به تابه حاوی پوره گوجه فرنگی اضافه کرده و ریحان تازه را به صورت ریز خرد می کنیم، سپس به تابه می افزاییم. در ادامه مقداری نمک و فلفل سیاه اضافه کرده و پس از مخلوط کردن فیله های مرغ سرخ را اضافه می کنیم.
حالا حرارت را ملایم کرده و اجازه می دهیم مواد باهم پخته شوند و در این فاصله یک قابلمه را تا نیمه پر از آب کرده و روی حرارت زیاد قرار می دهیم تا به نقطه جوش برسد، سپس پاستا فتوچینی را به قابلمه اضافه کرده و اجازه می دهیم کمی پخته شود.
زمانی که پاستا کمی پخته و نرم شد، آنرا با آب سرد آبکش کرده و به تابه می افزاییم، سپس نصف مقدار پنیر پارمزان را به تابه اضافه کرده و مخلوط می کنیم. پس از گذشت ۲ دقیقه پاستا را درون ظرف مورد نظرمان ریخته و مابقی پنیر را روی آن می ریزیم. نوش جان.