شهاز رمارم روز دوشنبه در نطق پیش از دستور خود در جلسه علنی شورای شهر مشهد افزود: اگر این نگاه متحجرانه به زن و جایگاه وی برداشته شود به طور قطع خواهیم دید انرژی آزاده شده نیمی از جامعه چه تحولات شگرفی در توسعه و بازسازی ایران اسلامی بر جای خواهد گذاشت.
وی ادامه داد: سرمایه های این کشور خرج توانمندسازی و مهارت اندوزی در زنان شده است اما ندیدن این توانمندیها و ندیدن زنان جامعه و محصور کردن زنان در چارچوب خانه و توجه نکردن به فرمایشات بزرگان دینی و رهبران انقلاب منجر به این شده است که هزاران میلیارد ریال برای کاهش آسیب های اجتماعی هزینه شود اما تاکنون به نتیجه ای نرسیدهایم.
عضو شورای شهر مشهد گفت: حضور سازنده دختران و زنان ایرانی علاوه بر آنکه خانهای پر از عشق و صفا و فرزندانی در تراز ایران تربیت میکند، قادر است بسیاری از معضلات کنونی را با سرانگشت دقت، تلاش، پاکدامنی، پاکدستی و مدیریت شایسته خود حل کند.
رمارم با تشکر از مدیریت شهری برای اقدامات این نهاد در حوزه زنان افزود: توجه به جایگاه زنان در مدیریت شهری کافی و وافی نیست و به طور حتم زنان و دختران شایسته و تحصیل کردهای هستند که سالها در پستهای کارشناسی و بالاتر منتظرند خارج از نگاه جنسیتی و فقط بر مبنای شایستگی ارتقا بگیرند و امیدوارم مدیریت جوانان در این شهر این ضرورت را در فرصت باقیمانده دریابد و زمینه بیشتری برای زنان در مدیریت شهری فراهم کند.
وی ادامه داد: مفتخریم اسلام در میانه فرهنگ بدوی اعراب جاهلی نظام حقوقی مستقلی را برای زن به عنوان نیروی فعال در جامعه وضع نمود و با صرف نظر از کج اندیشیها و برداشت های ناروایی که به نام اسلام گاه از تریبون های رسمی ترویج می شود قرآن کریم زن را نه تنها تابعی از وجود مرد نمی داند بلکه زنان را صاحبان حق و مالک سعی و تلاش خود و شایسته برای برخورداری از همه امتیازات جامعه در ردیف مردان و هم پای آنان به شمار میآورد.
عضو شورای شهر مشهد گفت: نامگذاری روز زن توسط امام خمینی(ره) برای پاسخگویی به خواستههای بر حق زنان و استیفای حقوق اجتماعی از دست رفته آنها بوده است تا این مهم بستری مناسب برای رشد و شکوفایی استعدادهای زنان را در ابتدای انقلاب فراهم آورد.