یک تحلیلگر سیاسی گفت: مشکلات پیش آمده میتواند علامت مثبتی باشد که شرایط را برای صلح و سازش فراهم میکند، اما باید دید این ایده از طریق منتقدان روی میز گذاشته میشود یا خیر؟ به گزارش اقتصادآنلاین، عباس عبدی، تحلیلگر مسائل سیاسی گفت: به نظر من در سیستم دو گرایش روشن وجود دارد که حتی میتوان گفت گرایش طرفدار و اصلاحات، بسیار قویتر از گرایش تندرو است؛ سیستم هنوز به یک نتیجه قطعی نرسیده که چکار باید بکند. در این ماجرای ۳ ماه گذشته کاملاً به سیستم نشان داده شد که مسئله اصلاً مانند دفعات قبل نیست و امکان ندارد با شیوههای بگیر و ببند و محاکمه مشکلات حل شود. عبدی افزود: مشکلات پیش آمده میتواند علامت مثبتی باشد که شرایط را برای صلح و سازش فراهم میکند، اما باید دید این ایده از طریق منتقدان روی میز گذاشته میشود یا خیر؟
به گزارش اقتصادآنلاین، عباس عبدی، تحلیلگر مسائل سیاسی گفت: به نظر من در سیستم دو گرایش روشن وجود دارد که حتی میتوان گفت گرایش طرفدار و اصلاحات، بسیار قویتر از گرایش تندرو است؛ سیستم هنوز به یک نتیجه قطعی نرسیده که چکار باید بکند. در این ماجرای ۳ ماه گذشته کاملاً به سیستم نشان داده شد که مسئله اصلاً مانند دفعات قبل نیست و امکان ندارد با شیوههای بگیر و ببند و محاکمه مشکلات حل شود.
عبدی افزود: مشکلات پیش آمده میتواند علامت مثبتی باشد که شرایط را برای صلح و سازش فراهم میکند، اما باید دید این ایده از طریق منتقدان روی میز گذاشته میشود یا خیر؟
وی خاطرنشان کرد: بخشهای عمده سیستم به این نتیجه رسیدهاند که نمیتوان این وضعیت را ادامه داد. باید مخالفان و منتقدان وضعیت موجود بتوانند برنامهای روی میز بگذارند که چشمانداز مثبتی به مردم ارائه کند و اعتمادی هم در سیستم ایجاد کند.
منبع خبر "
اقتصاد آنلاین" است و موتور جستجوگر خبر تیترآنلاین در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد.
(ادامه)
با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت تیترآنلاین مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویری است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هرگونه محتوای خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.