فرماندارشهرستان شوش روز چهارشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا گفت: با بهره برداری از این طرح ها برای ۵۱ نفر به طور مستقیم و ۱۰۲ نفر به طور غیرمستقیم زمینه اشتغال فراهم شد.
عدنان غزی اضافه کرد : اعتبار لازم برای اجرای این طرح ها از محل تسهیلات بانکی ونیز آورده شخصی تامین شده و با بهره برداری از این طرحها بیش از ۵۰۴ هکتار در زمین های کشاورزی شوش زیر شبکه آبیاری تحت فشار قرار گرفت.
فرماندار شوش گفت: تاکنون در این شهرستان ودر سه بخش مرکری، فتح المبین و شاوور حدود ۱۰ هزار هکتار زمین کشاورزی زیر شبکه آبیاری تحت فشار قرار گرفته وتلاش می کنیم این سطح افزایش پیدا کند.
مدیر جهاد کشاورزی شهرستان شوش نیز گفت: توسعه سیستمهای مدرن آبیاری موجب کاهش مصرف آب در بخش کشاورزی و افزایش راندمان تولید می شود.
گودرز بهرامیان اظهار داشت: کاربرد این سیستم ها موجب استفاده کمتر از نیروی انسانی، فراهم شدن قابلیت کاربرد سموم و عناصر غذایی و افزایش تولید محصول خواهد شد.
وی افزود: در طول ۱۱ماهه امسال حدود ۱۲۰۰هکتار از مزارع شهرستان شوش زیر شبکه آبیاری تحت فشار قرار گرفته است.
شهرستان شوش در استان خوزستان یکی از مهمترین قطبهای کشاورزی در کشور است. این شهرستان در سالیان اخیر رتبه نخست تولید گندم وذرت در کشور را به خود اختصاص داده و از دیرباز نیز قطب تولید یک محصول استراتژیک دیگر، یعنی چغندر قند بوده است.
سالانه ۲ میلیون و ۳۰۰ هزار تن انواع محصولات کشاورزی و دامی در شهرستان شوش تولید میشود.