خبرگزاری میزان- علیرضا فخاری ظهر امروز در نشست خبری خود با اصحاب رسانه که بمناسبت دهه فجر برگزار شد، اظهارکرد: استان تهران با جمعیتی بیش از ۱۷ میلیون نفر از نظر جمعیتی حائز رتبه اول در بین دیگر استانهاست و در جایگاه سرزمینی نیز در رتبه ۲۹ ام قراردارد.
وی با بیان اینکه ضریب شهرنشینی نشان از انبوه جمعیت شهرنشین در استان تهران دارد، افزود: این جمعیت نیازمند اختصاص نگاه، برنامه و پویش جدید برای تغییر وضعیت دارد. بیش از ۵۰ درصد سپردههای بانکی در تهران است و این استان سهم بزرگی در اقتصاد ملی دارد.
استاندار تهران تصریح کرد: تهران قابلیت های ویژهای در حوزه های صنعتی و کشاورزی دارد. سرانه مصارف حوزههای خاص از جمله خدمات و سایر نیازمندی های عمومی در این استان بیشترین سهم مصرف را دارد.
فخاری اضافه کرد: در حمل و نقل، مسکن و خدمات باید چشم انداز جدیدی را برای آینده ایجاد کنیم. تامین آب را باید بطور جدی در دستورکار قرار دهیم. گسترش جمعیت در تهران را نیز باید مورد توجه قرار داد. توجه بر شهرک های اقماری نیز در دستورکار مسئولان قرار گرفته و امیدواریم در آینده برخی دغدغه ها در این حوزه مرتفع شود.
وی گفت: امسال ۸۷۴ پروژه در ایام الله دهه فجر با اعتباری بیش از ۲۶ هزار میلیارد تومان در حوزه های ورزشی، آموزشی و فرهنگی افتتاح میشود که بهره برداری از ۱۳۸ پروژه با همکاری بخش خصوصی با سرمایه گذاری حدود ۱۶ هزار میلیاردتومان در بخش اقتصادی را در دستور کار داریم.
استاندار تهران با اشاره به اینکه تمرکز پروژه ها در اجرای پروژه های ملی است، گفت: پروژههای استانی هم مهم هستند که بخش عمده آنها متعلق به سفرهای استانی رئیس جمهوریو بخشی مربوط به ارزش افزوده و بخشی هم به همت شهرداری افتتاح می شوند.
وی با بیان اینکه با ۲۸ درصد تولید در سرانه ملی رتبه اول در کشور را دارا هستیم، افزود: در حوزه کشاورزی ۳۶ ونیم درصد و در عرصه صنعت ۶۱.۶ درصد سهم از تولید داریم.
فخاری اضافه کرد: برای هدایت دارایی ها در استان و چگونگی استفاده از منابع آب باید تبدیل وضعیت داشته باشیم، در حوزه صنعت گلخانه ای تغییر وضعیت داشته ایم اما اقدامات بیشتری در این عرصه لازم است چنانچه برای سه هزار و ۱۰۰ نفر در این بخش ایجاد اشتغال کردیم.
استاندار تهران با اشاره به اینکه در استان با ۴۰ درصد افزایش صادرات نسبت به سال قبل مواجهیم، گفت: ۲.۳ میلیون سفر درون شهری داریم و بخش بالایی از سفر به خودروهای سبک اختصاص دارد که به آلایندگی هوا انجامیده است بایستی بخش خصوصی را به سرمایه گذاری در حوزه ریلی تشویق کنیم.
وی عنوان کرد: در سال ۱۴۰۱ در تخصیص تسهیلات برای سرمایه گذاری ها و رفع موانع تولید و اشتغال از محل تبصره ۱۸ حدود ۲ هزار و ۱۰۰ میلیارد به ما اختصاص دادند که بعدا با اقدامات صورت گرفته به ۳ هزار و ۲۰ میلیارد تومان تبدیل شد و برای افراد زیادی اشتغال ایجاد کرد و رتبه اول کسب تسهیلات را داشتیم.
وی با اشاره به احیای۲۰۱ واحد راکد تولیدی گفت: با این افزایش ظرفیت ۳۷۶ واحد نیمه فعال دوباره به چرخه تولید بازگشتند.
این خبر در حال تکمیل است…