طرز تهیه لوکوم یا راحت الحلقوم هویج

پارسینه چهارشنبه 15 بهمن 1399 - 14:51
در گزارش زیر طرز تهیه لوکوم یا راحت الحلقوم هویج را به شما آموزش می‌دهیم.

در مطلب زیر طرز تهیه راحت الحلقوم یا باسلوق یا لوکوم هویج ترکیه‌ای خانگی به روش بازاری را برای شما تدارک دیده ایم.

مواد لازم

هویج: ۱ کیلوگرم

شکر: ۱ لیوان دسته‌دار فرانسوی

فندق یا مغز دلخواه: ۱/۲ لیوان دسته‌دار فرانسوی

آرد (نشاسته گندم یا ذرت): ۵ قاشق غذاخوری

وانیل: ۵ گرم

طرز تهیه لوکوم هویج ترکیه‌ای

 

طرز تهیه لوکوم یا راحت الحلقوم هویج به سبک ترکیه‌ای

هویج‌ها را به خوبی بشویید و پوست آن‌ها را بگیرید. بعد از اینکه به قطعات دلخواه خرد کردید، آن‌ها را به همراه یک لیتر آب در قابلمه بریزید و روی حرارت قرار دهید تا بپزد. بعد از نرم شدن و پختن، اجازه دهید کاملا سرد شود و از دما بیفتد. هویج و آبی را که در آن پخته است، در مخلوط‌کن یا گوشت‌کوب برقی بریزید و پوره کنید. باید کاملا نرم باشند.

پوره را به قابلمه یا تابه برگردانید و روی حرارت بگذارید. نشاسته و شکر را به آن‌ها اضافه کنید و به هم بزنید. به هم زدن را آنقدر ادامه دهید تا به غلظت کافی برسند. حرارت را کم کنید و وانیل و فندق خرد شده را (هر مغزی که در دسترس دارید) اضافه کنید. دوباره مخلوط را به هم بزنید که مغز‌ها به صورت یکدست بین لوکوم هویج قرار بگیرند.

یک ظرف پیرکس بردارید. ترجیحا شکل مربع یا مستطیلی داشته باشد تا برش‌های آن زیباتر دربیاید. آن را خیس کنید و آب اضافی را بیرون بریزید، ولی با دستمال خشک نکنید. این کار باعث می‌شود لوکوم به راحتی از ظرف خارج شود. مواد آماده شده لوکوم را به مدت ۴ ساعت در فریزر بگذارید.

می‌توانید آن را برای یک شب تا صبح در یخچال قرار دهید تا کاملا خودش را بگیرد. ظرف را از یخچال بیرون بیاورید و لوکوم را از آن خارج کنید. روی سطح، پودر نارگیل و پودر قند بریزید و لوکوم را بعد از برش دادن، در نارگیل و پودر قند بغلتانید. دوباره آن‌ها را در ظرف بچینید و به مدت ۲ تا ۳ ساعت در یخچال نگه دارید.

فوت و فن‌های طرز تهیه لوکوم هویج

*در این شیرینی اصلا از روغن یا کره استفاده نمی‌شود پس خیالتان راحت باشد که چربی اضافه به بدنتان وارد نمی‌کنید.

*در طرز تهیه لوکوم هویج می‌توانید از مغز‌های مختلف استفاده کنید. در بهترین حالت از چهارمغز استفاده می‌شود، ولی شما می‌توانید از یک مغز هم استفاده کنید.

*مغزی یا مغز‌هایی را که در دستور پخت لوکوم هویج به کار می‌برید، حتما نیم‌کوب کنید. لازم نیست آن‌ها را به شکل پودر شده در آورید.

*لوکوم ترکیه‌ای به باسلوق و مسقطی ایرانی بازاری و خانگی شباهت زیادی دارد و بافت آن‌ها به هم نزدیک است، ولی طرز تهیه مسقطی و باسلوق با لوکوم ترکی کمی متفاوت است.

*اگر می‌خواهید لوکوم میوه‌ای داشته باشید، باید در طرز تهیه آن از ژله میوه‌های مختلف و دلخواه خود، همراه با ژلاتین استفاده کنید.

*در ضمن می‌توانید لوکوم را به شکل یک شیرینی رولت هم درست کنید. در این حالت لایه نازکی از لوکوم را در قالب می‌ریزید و بعد از اینکه خودش را گرفت، روی آن را پودر نارگیل و قند می‌پاشید. آن‌ها را به صورت مستطیلی برش دهید و به شکل رولت بپیچید.

منبع خبر "پارسینه" است و موتور جستجوگر خبر تیترآنلاین در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. (ادامه)
با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت تیترآنلاین مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویری است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هرگونه محتوای خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.