طرز تهیه تاراتو یونانی

پارسینه چهارشنبه 15 بهمن 1399 - 17:46
در مطلب زیر طرز تهیه یک نوع غذای یونانی خوشمزه را به شما آموزش می دهیم.

امروز قصد داریم طرز تهیه تاراتو (یونانی) را به شما آموزش دهیم، با ما همراه باشید.

● مواد لازم برای ۶ نفر:

▪ بادنجان دلمه‌ای یا بادنجان قلمی بدون تخم ۱ و نیم کیلو گرم
▪ فلفل قرمز دلمه‌ای ۲ عدد
▪ فلفل سبز دلمه‌ای ۲ عدد
▪ ماست کیسه‌ای ۵۰۰ گرم
▪ فلفل قرمز کوبیده ۱ قاشق چایخوری
▪ لیمو ترش ۲ عد (یا ۲ تا ۳ قاشق سوپخوری آبلیمو)
▪ روغن زیتون ۴ تا ۵ قاشق سوپخوری
▪ سیر ۱ بوته
▪ فلفل قرمز تند بمقدار کم
▪ زیتون سیاه ۱۵۰ گرم

طرز تهیه:

بادنجان‌ها و فلفل‌های سبز و قرمز را شسته، خشک می‌کنیم و آن‌ها را در سینی فر می‌گذاریم. سینی را روی پایین‌ترین پنجره فر با حرارت ۳۵۰ درجه فارنهایت قرار می‌دهیم تا بادنجان‌ها و فلفل‌ها کاملا پخته و نرم شوند (معمولا ۴۵ دقیقه برای پختن آن‌ها کافی است. البته اگر تعدادی از آن‌ها زودتر پختند، از فر بیرونشان می‌آوریم). تخم فلفل‌ها را می‌گیریم. بادنجان‌ها را پوست کنده، سر آن‌ها را نیز می‌بریم و فلفل‌ها و بادنجان‌ها را خوب نرم می‌کنیم. بعد پوست سیر را گرفته، می‌کوبیم تا کاملا نرم شود. آبلیمو را با سیر فلفل قرمز کوبیده و فلفل قرمز تند و کمی نمک داخل مایه بادنجان و فلفل می‌ریزیم. روغن زیتون را کم کم با ماست مخلوط می‌کنیم و در ظرف می‌ریزیم و روی آن را با زیتون سیاه تزئین می‌کنیم. ظرف را برای مدتی در یخچال می‌گذاریم تا تاراتو کاملا سرد شود. برای نرم کردن بادنجان و فلفل بهتر است از میکسر یعنی مخلوط کن برقی استفاده شود

منبع: آشپزآنلاین

منبع خبر "پارسینه" است و موتور جستجوگر خبر تیترآنلاین در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. (ادامه)
با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت تیترآنلاین مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویری است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هرگونه محتوای خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.