این همه خاصیت برای برنجی که به اشتباه فکر می کنیم چاق کننده است!

بهداشت نیوز چهارشنبه 15 بهمن 1399 - 22:59

به گزارش بهداشت نیوز، سایر فواید برنج شامل توانایی آن برای افزایش سلامت پوست، افزایش متابولیسم، کمک به هضم، کاهش فشار خون، کمک به کاهش وزن، بهبود سیستم ایمنی و محافظت از بدن در برابر بیماری‌های قلبی و سرطان است. برنج در بیشتر فرهنگ‌ها یک ماده غذایی اصلی است و برای افراد مهم است. از آنجایی که برنج کربوهیدرات خوبی دارد می‌تواند به عنوان سوخت برای بدن عمل نماید و به عملکرد طبیعی مغز کمک کند. همانطور که می‌دانید کربوهیدرات‌ها برای متابولیزه شدن توسط بدن ضروری هستند و می‌توانند به انرژی تبدیل شوند.

ویتامین‌ها، مواد معدنی و ترکیبات آلی متعدد باعث افزایش عملکرد و فعالیت متابولیکی تمامی اندام‌ها می‌شود و می‌تواند سطح انرژی را افزایش دهد. مصرف برنج برای سلامتی شما عالی است، زیرا حاوی چربی‌های مضر، کلسترول و سدیم نیست. این ماده بخش خوبی از رژیم غذایی متعادل محسوب می‌شود. هر غذایی که بتواند مواد مغذی را بدون داشتن اثرات منفی فراهم آورد تأثیرات زیادی برای سلامتی خواهد داشت.

سطح پایین چربی، کلسترول و سدیم به کاهش چاقی کمک می‌کند و می‌تواند عوارض مرتبط با اضافه وزن را کاهش دهد. برنج یکی از مواد غذایی است که به طور گسترده در سرتاسر جهان مورد استفاده قرار می‌گیرد، زیرا می‌تواند افراد را در مقادیر کم سیر کند و سالم نگه دارد. دانه کامل برنج همچون برنج قهوه‌ای سرشار از فیبرهای نامحلول است که می‌تواند از بدن در برابر سرطان‌های مختلف محافظت کند. بیشتر محققان و دانشمندان بر این باورند که فیبر نامحلول برای محافظت از بدن در برابر توسعه و متاستاز سلول‌های سرطانی مفید و ضروری است.

علاوه بر فیبر، برنج آنتی‌اکسیدان‌های طبیعی همچون ویتامین C، ویتامین A، ترکیبات فنولی و فلاوونیدی دارد که به عنوان آنتی‌اکسیدان عمل می‌کنند یا آنتی‌اکسیدان‌ها را تحریک می‌سازند و از بدن در برابر رادیکال‌های آزاد محافظت می‌کنند. متخصصان بر این باورند که پودر برنج را می‌توان به صورت موضعی برای درمان برخی از مشکلات پوستی مورد استفاده قرار داد. در برخی از قسمت‌های هند، آب برنج برای درمان پوست ملتهب مورد استفاده قرار می‌گیرد.

ترکیبات فنولی موجود در برنج و به خصوص برنج قهوه‌ای یا برنج وحشی، خاصیت ضد التهابی دارد و می‌تواند برای تسکین التهاب و قرمزی مفید باشد. موادی که از برنج مشتق می‌شوند می‌توانند شرایط پوستی مختلفی را بهبود ببخشند. خاصیت آنتی اکسیدانی برنج می‌تواند ظهور چین و چروک را به تعویق بیندازد و سایر نشانه‌های پیری را کندتر کند.

برنج قهوه‌ای یکی از موادی است که سطح مواد مغذی بالایی دارد و می‌تواند رشد و فعالیت انتقال دهنده‌های عصبی را تحریک نماید و از پیشگیری از آلزایمر مفید باشد. برنج به عنوان یک ماده ادرار می‌تواند به کاهش وزن کمک کند، سموم را از بدن دفع نماید و وزن اضافی آب را کمتر نماید. محتوای فیبر بالا در برنج می‌تواند به اجابت مزاج کمک کند و از بدن در برابر سرطان‌های مختلف محافظت نماید و خطر ابتلاء به بیماری‌های قلبی عروقی را کاهش دهد.

برنج منبع عالی از ویتامین‌ها و مواد معدنی همچون نیاسین، ویتامین D، کلسیم، فیبر، آهن، تیامین و ریبوفلاوین است. این ویتامین‌ها بنیان و اساس متابولیسم‌های بدن، سلامت سیستم ایمنی بدن و عملکردهای کلی اندام‌های بدن است. روغن سبوس برنح خاصیت آنتی‌اکسیدانی دارد و می‌تواند با کاهش سطح کلسترول خون به سلامت قلبی عروقی کمک کند.

منبع: ایمنا

منبع خبر "بهداشت نیوز" است و موتور جستجوگر خبر تیترآنلاین در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. (ادامه)
با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت تیترآنلاین مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویری است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هرگونه محتوای خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.