آموزش آشپزی؛ از گوشت بره با عطر رزماری و مصالح پلو تا دسر باواریای کیوی + تصاویر

باشگاه خبرنگاران پنج شنبه 16 بهمن 1399 - 18:28
در گزارش زیر طرز تهیه چند نوع غذای خوشمزه و مقوی را به شما آموزش می‌دهیم.

در گزارش زیر طرز تهیه چند نوع غذای خوشمزه و مقوی را به شما آموزش می‌دهیم.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، در بسته آشپزی زیر قصد داریم شما را با دستور پخت چند نوع غذای خوشمزه ایرانی و فرنگی آشنا کنیم.

 


بیشتربخوانید


به آشپزخانه مجازی خوش آمدید

مافین ذرت + طرز تهیه


مرغ آردی با سیر و لیمو + دستور تهیه


طرز تهیه بادمجان گوده؛ غذای جذاب گیلانی


روش تهیه دسر باواریای کیوی


خوراک گوشت درکاسه‌های پنیری


طرز تهیه کتلت کنجدی


طرز تهیه مصالح پلو


گوشت بره با عطر رزماری + دستور تهیه

انتهای پیام/

منبع خبر "باشگاه خبرنگاران" است و موتور جستجوگر خبر تیترآنلاین در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. (ادامه)
با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت تیترآنلاین مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویری است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هرگونه محتوای خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.