طرز تهیه بورک هزارلا+ فیلم

پارسینه دوشنبه 08 اسفند 1401 - 14:15

 بورک نوعی پیش غذا و فینگرفود ترکی است که با استفاده از خمیر نازکی به اسم خمیر هزارلا یا خمیر فیلو درست می‌شود. بورک‌ها بسته به نوع موادی که در تهیه آن‌ها استفاده می‌کنند، به عنوان پیش غذا، غذای اصلی حتی صبحانه مورد استفاده قرار می‌گیرند. برای دیدن طرز تهیه بورک هزارلا با پارسینه همراه باشید؛

مواد لازم:
یک عدد پیاز بزرگ
یک عدد فلفل دلمه‌ای
۳۰۰ گرم گوشت چرخ کرده
نمک/فلفل/پودرسیر/آویشن/پاپریکا/زردچوبه
پنیر پیتزا.
یک بسته خمیر باقلوا
۱/۲ پیمانه ماست
۱/۲ پیمانه کره آب شده
۱/۲ پیمانه شیر
یک عدد سفیده تخم مرغ
۱ق چ بیکینگ پودر.
برای رومال زرده تخم مرغ

طرز تهیه بورک هزارلا :
پیاز را خلالی و ریز کنید و با روغن سرخ کنید سپس گوشت را اضافه کنید و آن را هم سرخ کنید. ادویه ها و فلفل دلمه ای نگینی خورد شده را اضافه کنید و با بقیه مواد مخلوط کنید. این برای مواد میانی است.

کره آب شده ، شیر ، ماست و سفیده تخم مرغ و بیکینگ پودر مخلوط کنید. خمیر یوفکا را پهن کرده و از مخلوط روی اون پخش کنید . این کارو ۵ بار تکرار کرده و سپس از مواد میانی روی خمیر قرار دهید و مدل سمبوسه بپیچید.

برای رومال یک قاشق از مخلوط شیر را با زرده تخم مرغ مخلوط کنید و روی بورک ها بزنید و با کنجد و سیاهدانه تزیین کنید.
داخل فر ۱۸۰ درجه به مدت تقریبی ۱۵/۲۰ دقیقه قرار دهید.( تا زمانی که بورک ها طلایی و خوش رنگ شوند)
.

منبع خبر "پارسینه" است و موتور جستجوگر خبر تیترآنلاین در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. (ادامه)
با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت تیترآنلاین مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویری است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هرگونه محتوای خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.