عرضه پوشاک با تخفیف ۲۰ درصدی از روز دوشنبه

خبرگزاری مهر شنبه 13 اسفند 1401 - 15:29
مدیرکل دفتر صنایع پوشاک وزارت صمت ضمن اشاره به عرضه پوشاک با تخفیف حداقل ۲۰ درصدی از ۱۵ اسفند ماه، گفت: در کنار فروش فوق العاده فیزیکی ۴ سکوی دیجیتال فروش نیز پوشاک ارائه خواهند کرد.

به گزارش خبرنگار مهر، محسن گرجی امروز در نشست خبری با موضوع پویش به صرفه بازار پوشاک اظهار کرد: همواره روزهای پایانی سال جشنواره فروش‌های فوق العاده داشتیم و امسال هم شبیه سالهای قبل و البته با یک نوآوری این برنامه را داریم.

مدیرکل دفتر صنایع منسوجات و پوشاک وزارت صمت افزود: امسال یک برنامه متمرکز و متحدالشکل هم به صورت فیزیکی در تمام استان‌های کشور عرضه پوشاک به صرفه داریم که نسبت قیمت به کیفیت مطلوب است.
در بوستان گفتگو، ارم و مصلای تهران نیز این فروش فوق العاده برگزار خواهد شد.

به گفته گرجی، از ۱۵ اسفند ماه فروش فوق العاده پوشاک با تخفیف‌های ۲۰ درصد و بیشتر آغاز می‌شود.

وی ادامه داد: نوآوری امسال استفاده از سکوهای دیجیتال فروش است؛ ۴ سکوی فروش اصلی شامل باسلام با سکوی فروش ۲۸ هزار غرفه فروش پوشاک، بانیمد سکوی فروش اقتصادی پوشاک با عرضه ۷۰۰ برند داخلی، دیجی استایل سکدی فروش تخصصی پوشاک با عرضه ۱۲۰۰ برند داخلی و مجموعه کسبی نو به صورت هماهنگ از دوشنبه ۱۵ اسفند تا جمعه ۲۶ اسفند اقدام به ارائه پوشاک به صرفه خواهند کرد.

مدیرکل دفتر صنایع منسوجات و پوشاک وزارت صمت در مورد قاچاق پوشاک، اظهار کرد: قاچاق کالا در سطح عرضه‌های فیزیکی و نمایشگاه‌ها هم وجود دارد و نمی‌توان صرفاً گفت که سکوهای دیجیتال پوشاک قاچاق می‌فروشند.

وی در مورد بالا بودن قیمت پوشاک و کاهش تقاضا، گفت: تلاش این است که برای شب عیدی مکان‌های فروش تضمینی کالا با قیمت مناسب را اطلاع رسانی کنیم.

گرجی افزود: بخشی از قیمت بالای پوشاک ناشی از تورم تولیدکننده است. آخرین گزارش نیز نشان داد که شاخص تورم پوشاک در فصل پاییز حدود ۵ درصد است اما اجاره بها بالای ۲ درصد بوده است.

این مقام مسئول تصریح کرد: شاخص تورم مصرف کننده از خرداد تا دی ماه نزولی بوده است. در دی ماه ۲.۲ درصد بوده اما در این ۲ ماه به ۳ درصد رسیده است. موصوع این است که شاخص تورم پوشاک چندان بالا نیست.

وی افزود: به نظر ما چندان افزایش قیمتی در پوشاک نداریم و این کالا قابل خرید است‌.

گرجی در مورد فروش برندهای خارجی در بازار ایران، گفت: سال ۹۶ مجوزی به بعضی از مجموعه‌ها برای واردات پوشاک اعطا شد و در سالهای بعد به دلیل محدودیت‌های ارزی به طور کل جلوی واردات گرفته شد و هیچ مجوزی اعطا نشد.

وی افزود: بر اساس ادعای شرکت‌ها، برندهایی که از قبل مجوز گرفته بودند در حال حاضر تولید داخل انجام می‌دهند و کالاهای آنها وارداتی نیست. منتهی اثبات این ادعا کمی زمانبر است زیرا موضوع پیچیده است.

مدیرکل دفتر صنایع منسوجات و پوشاک وزارت صمت اضافه کرد: اگر تولید داخل انجام دهند نگاه متفاوت داریم اما قرار است سال بعد نحوه نظارت و نحوه تعامل با این شرکت‌ها تعیین تکلیف شود.

وی ادامه داد: ماشین آلات دوخت، نیروی کار، تأمین مواد اولیه، قراردادهای برون سپاری و … این شرکتها بررسی شده است و بررسی‌های بیشتر هم انجام می‌شود.

گرجی در پاسخ به سوال مهر در مورد اینکه آیا این شرکتها به اسم برند خارجی کالای تولید داخل عرضه می‌کنند؟ تصریح کرد: این واحدها به اسم برند خارجی کالا می‌فروشند.

منبع خبر "خبرگزاری مهر" است و موتور جستجوگر خبر تیترآنلاین در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. (ادامه)
با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت تیترآنلاین مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویری است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هرگونه محتوای خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.