کباب بادمجان با گوشت یکی از غذاهای خوشمزه و محبوب می باشد. کباب بادمجان با گوشت طرفداران زیادی دارد. کباب بادمجان با گوشت با دستورهای متنوعی تهیه می شود.
مواد لازم برای 2 نفر | |
گوشت چرخ کرده | 250 گرم |
پیاز | 1 عدد متوسط |
بادمجان | 1 عدد متوسط |
گوجه فرنگی | 1 عدد کوچک |
فلفل دلمه ای | یک سوم 1 فلفل |
سیر | 2 حبه |
آرد نخودچی | 1 قاشق غذاخوری |
جعفری خرد شده | 2 قاشق غذاخوری |
زعفران دم کرده | 1 قاشق غذاخوری |
سماق و فلفل قرمز | به مقدار کافی |
زنجبیل و پاپریکا | به مقدار کافی |
نمک و فلفل سیاه | به مقدار کافی |
زردچوبه و روغن | به مقدار کافی |
مواد لازم برای سس کباب | |
پیاز | 1 عدد بزرگ |
گوجه فرنگی | 2 عدد بزرگ |
سیر | 2حبه |
رب گوجه فرنگی | 1 قاشق غذاخوری |
آب غوره | کمی |
نمک و فلفل سیاه | به مقدار کافی |
زردچوبه و روغن | به مقدار کافی |
برای تهیه کباب بادمجان خوشمزه ابتدا گوجه فرنگی و بادمجان و فلفل دلمه را تمیز می شوییم و با دستمال آشپزخانه خشک می کنیم و به سیخ می کشیم و روی شعله گاز کبابی می کنیم.پوست آن ها را می گیریم و کنار می گذاریم تا خنک شوند. همچنین اگر علاقه دارید میتوانید مقاله 28 فایده و خواص بادمجان برای سلامت بدن انسان را مشاهده نمایید.
سیرها را پوست می گیریم و می شوییم و رنده ریز می کنیم و همراه بادمجان و گوجه و فلفل کبابی شده آن ها را میکس می کنیم و یا روی تخته آشپزخانه ریز خرد می کنیم.پیاز را پوست می گیریم و می شوییم و رنده ریز می کنیم و آب آن را کاملا می گیریم.
گوشت چرخ کرده را داخل کاسه ای بزرگ می ریزیم و پیاز را به آن اضافه می کنیم و همین طور مواد میکس شده را همراه با سماق، زنجبیل، فلفل، پاپریکا، زعفران، جعفری خرد شده، آردنخودچی و کمی نمک را می افزاییم. همچنین اگر علاقه دارید میتوانید مقاله 8 فایده اثبات شده سماق برای سلامتی + ۴ مضرات را مشاهده نمایید.
سپس همگی مواد را با قاشق زیر و رو می کنیم تا کاملا مخلوط شوند و بعد با دست کمی مواد را ورز می دهیم و روی مواد را با سلفون می پوشانیم و کاسه را داخل یخچال می گذاریم تا به مدت 1 ساعت مایه استراحت کند.
در این مرحله سس را آماده می کنیم. گوجه فرنگی ها را می شوییم و پوست می گیریم و رنده ریز می کنیم و کنار می گذاریم.پیاز را پوست می گیریم و می شوییم و رنده ریز می کنیم.تابه ای را روی حرارت ملایم قرار می دهیم.
سپس کمی روغن داخل آن می ریزیم و پیازها را اضافه می کنیم و تفت می دهیم تا سبک شوند.سیرها را پوست می گیریم و می شوییم و رنده می کنیم و به پیاز می افزاییم و کمی نمک و فلفل و زردچوبه روی مواد می پاشیم.
حالا رب گوجه فرنگی را به مواد اضافه می کنیم و به مدت 1 دقیقه تفت می دهیم تا بوی خامی آن گرفته شود و گوجه فرنگی های رنده شده را اضافه می کنیم و همگی مواد را کاملا مخلوط می کنیم و اجازه می دهیم تا سس کمی غلیظ شود. همچنین اگر علاقه دارید میتوانید مقاله طرز تهیه رب گوجه فرنگی خانگی و سنتی غلیظ در منزل را مشاهده نمایید.
در آخر آبغوره به هر میزان که تمایل داریم اضافه می کنیم. سپس تابه ای را روی حرارت کم قرار می دهیم و کمی روغن داخل آن می ریزیم و اجاره می دهیم تا به مرور زمان داغ شود. مایه کباب را از داخل یخچال بیرون می آوریم.
کمی ورز می دهیم در حد 30 ثانیه و کمی از مایه بر می داریم و به آن حالت می دهیم و به سیخ می کشیم و یا همان طور که به آن فرم دادیم داخل تابه قرار می دهیم تا سرخ شوند.اگر تابه بزرگ باشد همگی کباب ها داخل آن جا می شوند.
در 5 دقیقه آخر که همگی کباب ها سرخ شدند در تابه را می گذاریم و اجازه می دهیم تا با حرارت کم مغز پخت شوند. بادمجان در کباب های آماده شده را به همراه سس داخل بشقاب می چینیم و همراه با پلو نوش جان کنید.
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 1 ساعت و
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 1 ساعت می باشد.
کباب بادمجان با گوشت را می توانید در وعده نهار - شام - پیش غذا - سرو کنید.
همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان افطار - میل کرد.
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 2 نفر مناسب میباشد.