طرز تهیه قیمه با آلو مجلسی+ فیلم

پارسینه یکشنبه 27 فروردین 1402 - 12:26
خورش قیمه آلو یکی از انواع غذاهای سنتی و خوشمزه ایرانی است که با دستورهای متنوعی درست می شود

قیمه یکی از غذاهای ایرانی و پر طرفدار هست که برای مجالس نذری یا مهمانی های خانوادگی و وعده های غذایی پخته می شود. برای دیدن طرز تهیه قیمه با آلو مجلسی با پارسینه همراه باشید؛

مواد لازم:

پیاز بزرگ                    ۲ عدد
گوشت خورشتی            حدود ۴۰۰ گرم
آلو بخارا                      حدود ۱۰ عدد
زردچوبه                      ۱ قاشق چایی خوری 
فلفل سیاه                   ۱/۲ قاشق چایی خوری 

لپه                           ۱ لیوان دسته (۱ پیمانه)
رب گوجه حدود            ۲-۳ قاشق غذاخوری

چوب دارچین               ۲-۳ عدد
زنجبیل                       ۱/۲ قاشق چایی خوری 
پودر هل                      ۱ قاشق چایی خوری 
نمک                          به مقدار لازم
زعفران دم کرده             ۲ قاشق غذاخوری
لیمو عمانی                  ۵-۶ عدد
گلاب                         ۱-۲ قاشق غذا خوری 

طرز تهیه:

نکات مهم:

لپه را ۱ روز خیس کنید، بشورید و آبکش کنید
لیمو ها را چند ساعت در آب سرد خیس کنید تا تلخی آن از بین برود
جدا پختن گوشت و لپه باعث می شود اگه لپه دیر پز یا زود پز بود سفت یا له نشود و پختش به اندازه باشد

منبع خبر "پارسینه" است و موتور جستجوگر خبر تیترآنلاین در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. (ادامه)
با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت تیترآنلاین مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویری است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هرگونه محتوای خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.