این دانه بدبو 70 بیماری را شفا می دهد

بهداشت نیوز سه شنبه 29 فروردین 1402 - 22:37

 به گزارش بهداشت نیوز، امروزه اغلب از خاصیت طعم‌دهندگی سیر در تهیه غذاهای مختلف استفاده می‌شود، اما این دانه شگفت به‌دلیل دارا بودن خواص متعدد، کاربرد دارویی و درمانی فراوانی نیز دارد. این دانه پرخاصیت، با باکتری‌های مضر، ویروس‌ها و قارچ‌ها می‌جنگد. 

سیر براى تقویت بدن و پیشگیرى از بیمارى‌هاى گوناگون اثر شگرفی داشته و در تقویت بنیه و جلوگیرى از تصلّب شرایین و پایین کشیدن فشار خون دارویی کامل و مؤثر محسوب می‌شود، علاوه بر این، به عضلات قلب نشاط مى‌دهد و جریان خون را در رگ‌ها تنظیم و صاف مى‌کند و همچنین در پیرى‌هاى زودرس که نتیجه فساد خون است و نیز در روماتیسم و بواسیر اثرى شفابخش دارد.

پیامبر اکرم(ص) در حدیثی درباره اهمیت استفاده از سیر می‌فرماید:

قَالَ رَسُولُ اللَّهِ(ص): «کُلُوا الثُّومَ وَ تَدَاوَوْا بِهِ فَإِنَّ فِیهِ شِفَاءً مِنْ سَبْعِینَ دَاء»

سیر بخورید و خود را با آن مداوا کنید که شفای هفتاد بیماری است.

منبع خبر "بهداشت نیوز" است و موتور جستجوگر خبر تیترآنلاین در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. (ادامه)
با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت تیترآنلاین مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویری است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هرگونه محتوای خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.