علی مروت امیری در گفتگو با خبرنگار مهر با اشاره به اینکه میزان خسارت وارده به حوزه کشاورزی نهاوند بیش از ۵۰۰ میلیارد تومان است، اظهار کرد: از ۸۶ پرورش ماهی در نهاوند ۳۶ مزرعه که در مسیر رودخانه گاماسیاب قرار دارند خسارتی بیش از ۴۰ الی ۵۰ درصد را دیدهاند، که میزان خسارت در بخش شیلات ۹۰ میلیارد تومان است.
وی با اشاره به اینکه برای جبران خسارتها باید راهکارهایی را ارائه داد، اظهار کرد: سیلاب حاصل از بارشهای شدید در اواخر فروردین سال جاری به حدود ۶۵۰ تن از ماهیها خسارت وارد شده است که بالغ بر ۹۰ میلیارد تومان است.
رئیس جهاد کشاورزی شهرستان نهاوند گفت: از طریق سازمان جهاد کشاورزی به ستاد بحران استانداری اعلام خسارت شده است که در اولین فرصت کمکهایی از طریق ستاد بحران به شیلات شهرستان میشود.
مروت امیری با اشاره به این سوال که چرا ماهیهای بالای ۲۵۰ گرمی را بیمه نمیکنند، بیان کرد: در حال پیگیری هستیم که در این قسمت پوشش داده شود و حمایت از این صنعت به معنای حمایت از تولید و اشتغال است.
وی با بیان اینکه حدود ۱۵۰ الی ۲۰۰ تن در سال تولید واقعی در شهرستان نهاوند داریم، افزود: طی این بارندگی اخیر خسارتهای زیادی را دیدیم، سالیانه ۲ هزار تن صادرات داریم که در حال حاضر بحث صادرات ما برای کشور در تولید صنعت آبزیان که زیر نظر شیلات ایران است علاوه بر ارز آوری برای کشور، تولید و اشتغال زایی هم میباشد که از مسئولین مربوطه تقاضا داریم که این بخش تولید را حمایت کنند.