ارائه آخرین دستاوردهای علمی محققین به کشاورزان کهگیلویه و بویراحمد

خبرگزاری برنا پنج شنبه 07 اردیبهشت 1402 - 22:01
آخرین دستاوردهای علمی محققین به کشاورزان در بازدید ترویجی از پایگاه نوآوری اقلیم گرمسیر طرح جهش تولید در دیمزارهای استان کهگیلویه و بویراحمد ارائه شد.

به گزارش خبرگزاری برنا از استان کهگیلویه و بویراحمد؛در راستای فعالیت‌های ترویجی و آموزشی برای بهره‌برداران و اجرای کامل سیاست‌های طرح جهش تولید در دیمزارها و با هدف تبادل دانش و اطلاعات و ترویج آخرین دستاوردهای تحقیقاتی محصولات زراعی دیم، بازدید ترویجی از پایگاه نوآوری طرح جهش تولید در دیمزارها با حضور کشاورزان، محققان، کارشناسان، مروجان و خبرگان کشاورزی در روستای بوآ شهرستان کهگیلویه استان کهگیلویه و بویراحمد برگزار شد. 

معاون بهبود تولیدات گیاهی سازمان جهاد کشاورزی کهگیلویه و بویراحمد در این بازدید، طرح جهش تولید در دیمزارها را نوعی طرح فرادستگاهی با تاییده مقام معظم رهبری دانست و گفت: این طرح از مهم ترین برنامه های اقتصاد مقاومتی بوده و یکی از اهداف اصلی آن تغییر نگرش زارعین به سوی کشاورزی دانش بنیان است، به نوعی که بتوان حداکثر بهره وری در دیمزارها را به دست آورد. 

داریوش حصار افزود: اگر علم محققین با کارهای ترویجی به کشاورزان در مزرعه منتقل شود قطعا به موفقیتهای بیشتری در کشاورزی دست پیدا خواهیم کرد. 

وی روی کیفی سازی محصولات کشاورزی تاکید کرد و افزود: تغذیه و رعایت تناوب زراعی دو عامل مهم افزایش کیفیت محصول می باشند. 

حصار یادآور شد: کهگیلویه و بویراحمد در کشت و ثبت قرارداد رتبه اول طرح جهش تولید در دیمزارها را در کشور کسب کرده و هم اکنون در روند اجرای این طرح نیز جزو استانهای برتر می باشد. 

مدیر هماهنگی ترویج سازمان جهاد کشاورزی استان اظهار داشت: رویداد ترویجی شیوه ای از آموزش برای بهره برداران بخش کشاورزی است که نتیجه دستاوردهای علمی محققین را به آنان نشان می دهد. در این رویدادها کشاورزان، محققین، بهره برداران و کارشناسان مروج در کنار هم تجربیات خود را به اشتراک میگذارند.

زهره حبیبی گفت: پایگاه های نوآوری مزارعی هستند که با کمک و همکاری معاونت بهبود تولیدات گیاهی سازمان جهاد کشاورزی کهگیلویه و بویراحمد، حمایت مالی ستاد اجرایی فرمان امام (ره)، دستاودهای علمی محققین مرکز تحقیقات و آموزش کشاورزی و منابع طبیعی و ارائه دستاوردها به کشاورزان توسط مروجین مدیریت هماهنگی ترویجی جهاد کشاورزی در دو اقلیم سردسیر و گرمسیر استان تاسیس شده اند. حبیبی ضمن قدردانی از همکاری محققین شرکت دانش بنیان بذر پژوه امنیت در پردیس تحقیقات و آموزش کشاورزی گچساران در کشت این ارقام افزود: در این پایگاه نوآوری، ۱۱ رقم گندم، ۹ رقم جو، ۲ رقم علوفه و یک رقم حبوبات (عدس) در زمینی به مساحت ۱۲ هزار مترمربع جهت بررسی و مقایسه عملکرد کمی و کیفی کشت شده است. 

گفتنی است در این بازدید کشاورزان و محققین به تبادل دانش و تجربه در سطح عرصه پرداخته و کشاورزان مسائل و مشکلات خود را مطرح نمودند.IMG_20230427_195211_232IMG_20230427_195158_397IMG_20230427_195203_213IMG_20230427_195206_234IMG_20230427_195219_092IMG_20230427_195224_924

انتهای پیام 

منبع خبر "خبرگزاری برنا" است و موتور جستجوگر خبر تیترآنلاین در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. (ادامه)
با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت تیترآنلاین مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویری است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هرگونه محتوای خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.