به گزارش خبرنگار حوزه فناوری گروه علمی پزشکی باشگاه خبرنگاران جوان، کمبود تجهیزات، بیماران فراوان و داغ افراد را هیچ وقت فراموش نخواهیم کرد، اما نباید دست روی دست بگذاریم و باید برای پر کردن خلاء های موجود برنامه ریزی های جدی را شروع کنیم که یکی از موارد نیاز دستگاه ونتیلاتور یا همان دستگاه اکسیژن ساز برای بیماران و بیمارستانهاست، زیرا خیلی از کارخانههای تولید این دستگاه تعطیل هستند و بعضی از شرکتها هم محصولی برای فروش ندارند.
ادارهها تعطیل نبوده و کارخانجات ایرانی که صفر تا صد محصول خود را با استانداردهای جهانی و حتی بالاتر طراحی کرده بودند توانستند محصولشان را از حجم تولید سالیانه ۳۰۰ دستگاه به ۴ هزار دستگاه افزایش دهند تا ایران با توان تولید دستگاه ونتیلاتور در کشور به مشکل کمبود محصول برنخورد. برای خرید محصولات این کارخانه دانش بنیان، کشورهای صاحب نامی مانند برزیل، آلمان، برزیل و ایتالیا خریدار دستگاه اکسیژن ساز هستند. دستگاه ونتیلاتور ایرانی تا به امروز به ۵۵ کشور صادرات داشته است.
استفاده از کیتهای تشخیص کرونا و کمبود آن در بازار مراکز درمانی را به شدت با مشکل روبه رو کرده بوده، اما دریافت یک وام به موقع و تلاش شبانه روزی جوانان ایرانی نتیجه داد و باید دانست که کیفیت محصول ایرانی در مقابل نمونه خارجی برابر است. نیاز بعدی که عمومیت هم داشت استفاده از ماسک بود و تولید داروهای کرونایی نیز پیشرفت چشمگیری در زمان محدود پیدا کرد. گفتنی است که ایران تا چند روز آینده چند نمونه از داروهای ضد ویروسی در دنیا را وارد بازار میکند.
بیشتربخوانید
انتهای پیام/