مردم «زمین» زیر چتر کرونای انگلیسی فرو خواهند رفت! / سایه سیاه کووید ۱۹ همچنان بر سر ملل جهان

پارسینه جمعه 24 بهمن 1399 - 10:01
رئیس برنامه نظارت ژنتیکی بریتانیا پیش‌بینی کرده است که ویروس جهش یافته کرونا که برای اولین بار در کنت در جنوب شرق این کشور یافت شد، می‌تواند به گونه غالب این ویروس در جهان تبدیل شود.

به گزارش پارسینه، جو بایدن، رئیس جمهوری آمریکا روز پنجشنبه ۲۳ بهمن ماه مدعی شد ایالات متحده تا پایان تابستان به اندازه کافی واکسن کرونا در اختیار دارد که بتواند تمامی شهروندان کشور را واکسینه کند.

به گزارش آسوشیتدپرس، رئیس جمهوری آمریکا در جریان بازدید از انستیتوی ملی بهداشت آمریکا در حومه واشینگتن اضافه کرد که به همین دلیل ایالات متحده قرارداد خرید ۲۰۰ میلیون دوز واکسن کرونای مدرنا و فایزر را امضا کرده است.

آمریکا پیش از این ۴۰۰ میلیون دوز واکسن کرونا خریداری کرده بود. به این ترتیب میزان واکسن خریداری شده توسط آمریکا به ۶۰۰ میلیون دوز خواهد رسید.

از سوی دیگر پروفسور شارون پیکاک رئیس برنامه نظارت ژنتیکی بریتانیا به بی‌بی‌سی گفت این گونه جدید ویروس "کشور را در بر گرفته" و "به احتمال زیاد جهان را هم در بر خواهد گرفت".

گونه کنت (انگلیسی) ویروس کرونا تا حالا در بیش از ۵۰ کشور دیده شده است. این ویروس جهش یافته کرونا اولین بار در سپتامبر سال ۲۰۲۰ در جنوب شرقی بریتانیا شناسایی شد و شیوع سریع آن در ماه‌های بعدی باعث شد این کشور محدودیت‌های تازه‌ای را اعمال کند.

مدیر اجرایی کنسرسیوم ژنومیک کووید-۱۹ بریتانیا، گفت: "آنچه در حال حاضر واقعاً ما را تحت تأثیر قرار داده است، سرعت انتقال این نوع از ویروس کرونا است."

او گفت: "وقتی ما این ویروس را کاملا تحت کنترل بگیریم و یا این که این ویروس خود را طوری جهش دهد که باعث بیماری شدید نشود آن وقت می‌توانیم دیگر نگران آن نباشیم. اما من فکر می‌کنم ، کار بر روی آن حداقل تا ۱۰ سال دیگر هم طول می‌کشد. "

منبع خبر "پارسینه" است و موتور جستجوگر خبر تیترآنلاین در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. (ادامه)
با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت تیترآنلاین مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویری است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هرگونه محتوای خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.