یکی از مدارکی که تا به حال احتمالاً بارها و بارها نام آن را شنیدهایم، اخذ جواز کسب است. اگر این مطلب را میخوانید، احتمالاً آشنایی زیادی با مراحل گرفتن جواز کسب ندارید؛ از این رو ما در این مقاله سعی کردیم تا شما را به طور کامل با جواز کسب، چیستی آن و مدارک لازم برای جواز کسب آشنا کنیم. پس اگر مدیر کسب و کاری هستید که به تازگی کسب و کار خود را راه اندازی کردهاید، پیشنهاد میکنیم این مطلب را به هیچ عنوان از دست ندهید و تا انتها همراه پارسه باشید.
به طور کلی جواز کسب یا پروانه ای میباشد که شما به وسیله آن میتوانید کسب و کار را برای خود به صورت قانونی راه اندازی کنید. شما برای راه اندازی هر کسب وکاری یا تاسیس فروشگاه و مغازه برای آن نیاز به گرفتن مجوزی دارید که امروزه از آن به نام جواز کسب یاد میشود. پس شما برای قانونی کردن کسب و کاری که قصد فعالیت در آن را دارید نیاز به اخذ این مجوز دارید و بدون آن نمیتوانید کار خود را به صورت قانونی شروع کنید.
همان طور که کمی بالاتر گفته شد، شما فقط به وسیلهی پروانه کسب میتوانید کسب و کار خود را به صورت قانونی استارت بزنید. پس به طور کلی میتوان گفت که جواز کسب در واقع مجوزی است که به افراد اجازه این را میدهد تا کسب و کاری را برای خود راه اندازی کنند و به طور قانونی شروع به فعالیت کنند. به یاد داشته باشید که راهاندازی و شروع کسب و کار بدون دریافت جواز کسب، غیرقانونی است و در صورتیکه سازمانهای ذیربط از جمله شهرداری متوجه این موضوع شوند، این اختیار را دارند تا مغازه یا کارگاه شما را پلمپ کنند.
برای اینکه محل کسب و کار خود را از پلمپ خارج کنید باید جریمه پرداخت کرده و اقدامات لازم برای دریافت جواز کسب را طی کنید. بنابراین توصیه ما به شما این است که اگر قصد راهاندازی کسب و کاری را دارید، برای جلوگیری از این عواقب، قبل از هر اقدامی، برای دریافت جواز کسب درخواست دهید.
هزینه
۰
تبلیغات متنی |