سپاهی افزود: فوت دو نوزادان دوقلو که چهار روز پیش در بیمارستان چابهار اتفاق افتاد بسیار نگران کننده بود، برای پیگیری این موضوع،دستگاه قضا و ارگانهای نظارتی ورود کرده اند که امیدواریم هرچه زودتر با افرادی که در این رابطه کم کاری مرتکب شده اند برخورد لازم انجام شود.
فرماندار چابهار گفت: سلامت مردم برای ما خط قرمز است، با کسانی سلامت مردم را بخطر می اندازند برخورد خواهد شد و هیچ تعارفی با هیچ شخص و یا اشخاصی در هرجایگاهی که باشد، نداریم
همچنینشاهوزهی معاون سیاسی فرمانداری چابهار در این جلسه اظهارکرد: در حوزه بهداشت و درمان چابهار یکپدیده ای به نام باند و باند بازی و سیاست کاری حاکم است که متاسفانه باعث ضرر و زیان و عقب افتادگی معنادارِ بهداشت و درمان چابهار شده است.
شاهوزهی عنوان کرد: در سیستم درمانی وب هداشتی چابهار بجای بهبود شرایط، جنگِ افراد برسر تصدی و رسیدن صندلی است،نا کارآمدی و سلیقه گرایی افراد،در این شهرستان بلای جان بهداشت و درمان شده است.
وی اظهار کرد: بیمارستان چابهار جمعیتی بالغ بر 700هزار نفر ،از شهرستان جاسک در استان هرمزگان تا شهرستان راسک در پیشین و سرباز را تحت پوشش دارد که متاسفانه جوابگوی این حجم از جمعیت نیست ،می طلبد بیمارستان 500تختخوابی که کلنگ آن حدود7سال پیش برزمین زده شده و بیمارستان تامین اجتماعی، هرچه زودتر ساخته شود.
معاون سیاسی فرمانداری چابهار گفت: بیمارستان چابهار ماهیانه درآمد میلیاردی دارد اما متاسفانه درآمد این بیمارستان بجای اینکه در خود بیمارستان و در حوزه بهداشت و درمان چابهار برای بهبود شرایط هزینه شود، به حساب دانشگاه علوم پزشکی ایرانشهر واریز می شود که این اصلا قابل پذیرش نیست.
وی عنوان کرد: بیمارستان امام علی(ع) چابهارسقف و دیوارهایش با بدلیل فرسودگی با جک نگهداری می شود، هرلحظه امکان بروز حوادث و فاجعه وجود داردکه برای جلوگیری از بروز حوادث ناگوار در این بیمارستان تا دیر نشده مسولین دانشگاه علوم پزشکی باید چاره اندیشی کند.
انتهای پیام