به گزارش خبرگزاری صدا و سیما ، شبکه پرس تیوی با پخش مستند «مطبخ» برخی از شیرینیهای معروف ایرانی مانند سوهان قم، گز اصفهان و مسقطی شیراز را به بینندگان خود معرفی میکند.
این مستند به تاریخچه شیرینیهای سنتی و اصیل ایرانی از زمان ناصرالدین شاه قاجار تا به امروز می پردازد.
مستند «مطبخ» علاوه بر معرفی برخی از شیرینیها و شیرینی فروشیهای معروف و قدیمی ایران، با تعدادی از اساتید و پیشکسوتان شیرینی پزی نیز گفتگو کرده است.
مستند «مطبخ» به تهیهکنندگی حسام اسلامی و کارگردانی حسین نشاطی همچنین به این موضوع میپردازد که هر یک از این شیرینیها چگونه وارد فرهنگ ایرانی شدهاند و در مرور زمان چه تغییراتی کردهاند.
این مستند فردا چهارشنبه ساعت ۰۴:۰۰ بامداد از شبکه پرس تیوی روی آنتن میرود.
بازپخش این مستند هم همان روز ساعت ۹:۰۰، ۱۵:۰۰، ۲۱:۰۰ و بامداد روز بعد ساعت ۰۱:۰۰ پخش میشود.