مهم‌ترین نکات تغذیه‌ای و بهداشتی تهیه غذاهای نذری در محرم

خبرگزاری برنا سه شنبه 03 مرداد 1402 - 06:27
در ایام ماه محرم و صفر بسیاری از افراد اقدام به نذری دادن می‌کنند که برای حفظ بیشترین ارزش غذایی و رعایت بهداشت در تهیه و مصرف غذاهای نذری رعایت یکسری موارد برای همه افراد و کسانی که نذری می‌دهند ضروری است.

به گزارش برنا؛ در این اینفوگرافیک مهم ترین نکات برای تهیه غذاهای نذری در محرم را ببینید.

مهم‌ترین نکات تغذیه‌ای و بهداشتی تهیه غذاهای نذری در محرم

 

 
 

 

منبع خبر "خبرگزاری برنا" است و موتور جستجوگر خبر تیترآنلاین در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. (ادامه)
با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت تیترآنلاین مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویری است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هرگونه محتوای خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.