به گزارش خبرگزاری صدا و سیما به نقل از وبدا، دکتر محمد اسماعیل مطلق، رئیس دبیرخانه شورای عالی سلامت و امنیت غذایی، در جلسه کمیته فنی رصد وضعیت غنی سازی برنامه ملی آرد و نان به ضرورت استمرار برنامه غنی سازی آردهایی که بیشتر از ۷ درصد سبوس گیری میشوند، برای پیشگیری و کنترل کمبود آهن و کم خونی ناشی از آن تاکید کرد.
در این جلسه همچنین، با توجه به شیوع کمبود ویتامین D در کشور، افزودن این ویتامین به آرد علاوه بر آهن و اسید فولیک به عنوان یکی از اولویتهای برنامه امنیت غذایی مورد تاکید قرار گرفت و دستگاههای اجرایی ذی ربط موظف شدند که اجرایی شدن این برنامه را در اسرع وقت در دستور کار قرارداده و گزارش اقدامات انجام شده را به دبیرخانه شورای عالی سلامت وامنیت غذایی ارسال کنند.
این جلسه با حضور نمایندگانی از معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش بنیان ریاست جمهوری، مرکز پژوهشهای مجلس، مرکز پژوهشهای غلات، وزارت صمت، فرهنگستان علوم پزشکی، سازمان ملی استاندارد ایران و وزارت بهداشت، درمان و اموزش پزشکی برگزار شد.