پیشگیری از سکته قلبی با مصرف چای فلفل قرمز

بهداشت نیوز دوشنبه 27 بهمن 1399 - 22:51
به گزارش بهداشت نیوز، کاپسیسین موجود در فلفل سبب جلوگیری از تجمع LDL یا کلسترول بد خون در رگ‌ها می‌شود و با کاهش سطح کلسترول بد در خون، که یکی از علت‌های مسدود شدن رگ‌ها می‌باشد، گردش خون را بهبود بخشیده و خطر ابتلاء به حمله قلبی و سکته را کاهش می‌دهد.

منبع: ایمنا

منبع خبر "بهداشت نیوز" است و موتور جستجوگر خبر تیترآنلاین در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. (ادامه)
با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت تیترآنلاین مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویری است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هرگونه محتوای خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.