به گزارش همشهری آنلاین به نقل از مهر، جلال زارعی افزود: در سالهای اخیر پدیده کوهخواری در دامنه الوند بهخصوص در منطقه گنجنامه و تپه عباس آباد رشد چشمگیری داشته است.
وی با بیان اینکه به علت ارزش زمین در مناطق گنجنامه و تپه عباس آباد این مناطق مورد توجه سرمایهداران بوده است، ادامه داد: از این رو این مناطق همواره در خطر کوهخواری برای احداث رستوران و مراکز تفریحی بودهاند.
زارعی افزود: باید بررسی شود که کمربند سبز و تنفسی شهر به چه قیمتی در حال نابودی است، در سالهای گذشته در منطقه بلوار ارم خیلی از باغها از بین رفته و جای خود را به ساختمانها دادهاند.
وی با اشاره به اینکه افراد با زمینخواری مساحت زمین خود را افزایش داده و به ساخت و ساز با مساحت بیشتر میپردازند که این ضعف قانون است، اضافه کرد: طبیعت بکر همدان در معرض خطر است و ما میبینیم که با از دست دادن این نعمت الهی و طبیعی مجبور به ایجاد فضای سبز بهصورت مصنوعی توسط شهرداری هستیم.
مسئول نهاد مردم نهاد دیده بان شفافیت و عدالت همدان افزود: البته در ۶ ماه اخیر پلیس ساختمان شهرداری اقدامات قابل ملاحظه و ارزشمندی را در این زمینه انجام دادهاند و پایش ماهواره این مناطق توسط پلیس ساختمان و پیگیری موضوع کوهخواری توسط آنها، نقش بسزایی در حفظ طبیعت شهر و کمربند تنفسی همدان داشته است.