محمودرضا نیازی روز سهشنبه به خبرنگار ایرنا گفت: متناسب با نوع تخلف اقداماتی از جمله توقیف، جمع آوری، جلوگیری از عرضه و یا معدوم سازی کالا صورت می گیرد.
وی ادامه داد: این بازرسیها در حوزه صنایع غذایی و کشاورزی، ساختمانی و معدنی، مکانیک و فلزشناسی، صنایع شیمیایی، برق و الکترونیک و مهندسی پزشکی در سطح استان انجام شده است.
نیازی افزود: در راستای تکالیف سازمانی، ارتقا سلامت و تامین ایمنی آحاد جامعه از طریق کنترل کیفیت اقلام موجود در بازار، این اداره کل علاوه بر بازرسی های فنی از واحدهای تولیدی زیرپوشش، به صورت هماهنگ با طرح ملی سراسر کشور، نظارت های مستمری را در مراکز عرضه و واحدهای صنفی انجام می دهد.
مدیرکل استاندارد کرمانشاه اظهار داشت: طی بازرسی از واحدهای صنفی، کارشناسان به بررسی کالاهای عرضه شده از نظر دارا بودن علامت استاندارد، اصالت کد ۱۰ رقمی ذیل نشان استاندارد و همچنین اطلاعات واحد تولیدی می پردازند.
دبیر شورای استاندارد کرمانشاه در مورد آزمون نمونه کالاها در بازار مصرف گفت: هر ساله براساس اعلام سازمان، بازرسان استاندارد به نیابت از مردم، کالاهایی که عمدتاً سلامت محور هستند، خریداری و تحت آزمون قرار می گیرند که در صورت مشاهده هرگونه نداشتن انطباق کالا با استانداردهای مربوطه به جهت حمایت از حقوق مصرف کنندگان، با تولید کننده کالای معیوب برخورد قانونی خواهد شد.
نیازی تصریح کرد: استاندارد در زمینه سلامت و ایمنی مردم کوتاهی نخواهد کرد و همه تولیدکنندگان محصولات مشمول استاندارد اجباری، ملزم به درج کد ۱۰ رقمی منحصر به فرد در ذیل نشان استاندارد روی بسته بندی کالا هستند تا مصرف کنندگان بتوانند هنگام خرید کالا با ارسال رایگان آن به سامانه پیامکی ۱۰۰۰۱۵۱۷ از اصالت کالا مطمئن شوند.