پایان روکش آسفالت ۱۸۰۰ کیلومتر از راه‌های کشور

صدا و سیما سه شنبه 28 بهمن 1399 - 15:09
وزیر راه گفت: تعهد ما این است که راه‌های شریانی کشور با حداکثر کیفیت در اختیار مردم قرار گیرد.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری صداوسیما، آقای محمد اسلامی در آیین بهره‌برداری از ۴۲۶ پروژه سازمان راهداری و حمل و نقل جاده‌ای با ۱۱۸۸۳ میلیارد ریال اعتبار افزود: این در حالی است که در این بخش با کمبود شدید منابع مالی روبرو هستیم.

وی اجرای فاز سوم طرح پایش راه‌های کشور را یکی از اقدامات موثر در حفظ و ارتقای کیفیت راه‌ها دانست و گفت: در این طرح ۶۰ هزار کیلومتر راه اصلی از مجموع ۲۳۰ هزار کیلومتر راه‌های آسفالته کشور با دقت پایش شده و مورد ارزیابی قرار می‌گیرد و در صورت نیاز به ترمیم و روکش، بدون دخالت انسانی اولویت‌بندی خواهد شد.

وزیر راه و شهرسازی روند کیفی روکش آسفالت جاده‌های کشور را روندی نزولی اعلام کرد و افزود: برای ارتقای کیفیت جاده‌ها، باید حتما کارخانجات تولید قیر و آسفالت و پیمانکاران سازمان راهداری از نوع قیر و آسفالت مناسب شرایط آب و هوایی و اقلیمی منطقه استفاده کنند تا با اضمحلال زودتر از موعد راه‌ها روبرو نشویم.

اسلامی مخاطرات جوی و بحران‌هایی نظیر سیل و زلزله را از جمله عوامل موثر بر کاهش عمر و کیفیت راه‌ها در کشور دانست و گفت: با بهره‌برداری از سامانه پایش برخط راه‌های کشور، به‌صورت هوشمند برای نوسازی یا بهسازی و ارتقای ایمنی راه‌ها تصمیم‌گیری می‌شود.

وی پراکندگی ۱۱۰ هزار دستگاه پل و ابنیه فنی در راه‌های کشور و تاثیر عوامل مختلف جوی روی محیط پیرامونی این ابنیه را یادآور شد و افزود: در سال‌های گذشته دستکاری در مسیر رودخانه‌ها و تجاوز به حریم و بستر رودخانه‌های کشور موجب خسارات سنگین به ابنیه فنی و حدود ۱۰ هزار پل شد که با بهره‌برداری از سامانه پایش ابنیه فنی، این تاسیسات با دقت بالا پایش می‌شوند.

وزیر راه و شهرسازی با انتقاد از نگاه غیر واقع بینانه و تصدی‌گرایانه به فعالیت‌های سازمان راهداری در سال‌های گذشته که موجب خسارت‌های سنگین به ماشین آلات راهسازی و راهداری این سازمان شد گفت: راهدار، نگهبان و حافظ منافع ملی است و باید با نگاه حاکمیتی به آن نگریسته شود,، اما نگاه تصدی‌گرایانه به این بخش موجب آسیب‌های سنگین به راهداری شد.

وی نوسازی ۸۰۰ دستگاه انواع ماشین آلات راهسازی و راهداری را که جزو سرمایه‌های بیت‌المال است حاصل تغییر نگاه به سازمان راهداری دانست و افزود: راهدار باید با ابزار مناسب و ماشین آلات نو و فناورانه‌ای که در دنیا استفاده می‌شود، با قدرت و اقتدار و با کفایت و در طول ساعات شبانه روز وظیفه خود را در سطح راه‌های کشور انجام دهد.

اسلامی همچنین رانندگان بخش حمل و نقل عمومی را معلمان جاده‌ها دانست و گفت: این رانندگان بخش عمومی هستند که می‌توانند انضباط و رعایت مقررات راهنمایی و رانندگی را به سایر رانندگان یادآور شوند و توجه هوشمند به عملکرد آن‌ها و مدیریت پایش برخط رانندگان و شرکت‌های حمل و نقل می‌تواند موجب ارتقای ایمنی و کاهش تلفات و تصادفات جاده‌ای شود.

وی حمل هفتگی ۱۱ تا ۱۲ میلیون تن بار در سطح جاده‌های کشور بر اساس بارنامه‌های صادره را نشان پویایی بخش حمل و نقل عمومی کشور دانست و افزود: باید همگرا و همراستا با دستگاه‌های اجرایی دیگر، نظام حمل و نقل را به پیش برد و با روزآمدسازی نظام حمل و نقل بتوان ناوگان هوشمند و با کفایت و توانمند داشت.

وزیر راه و شهرسازی سامانه تحلیل تصادفات را که امروز به بهره‌برداری رسید یکی از گام‌های موثر در کاهش تصادفات دانست و گفت: پیش از این، اطلاعات کارشناسی تصادفات روی برگه‌ها ثبت می‌شد,، اما با ورود این اطلاعات به سامانه تحلیل تصادفات و استخراج اطلاعات سامانه، می‌توان کارشناسی دقیق‌تری از تصادفات داشت و برای رفع نقاط حادثه خیز سریعتر اقدام کرد.

تابع تصمیمات ستاد ملی کرونا برای سفر‌های نوروزی هستیم

 

منبع خبر "صدا و سیما" است و موتور جستجوگر خبر تیترآنلاین در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. (ادامه)
با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت تیترآنلاین مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویری است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هرگونه محتوای خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.