به گزارش رکنا، کلم بروکلی را شسته و کاملا ریز ریز می کنیم. با رنده درشت رنده می کنیم. 4 عدد تخم مرغ را به آن اضافه می کنیم. نمک و آرد را با قاشق سیلیکونی کاملا مخلوط می کنیم. سیر را له کرده و اضافه می کنیم. کف تابه نچشب را کاملا چرب می کنیم و مواد را داخل آن می ریزیم و دو طرف آن را سرخ می کنیم.
منبع خبر "رکنا" است و موتور جستجوگر خبر تیترآنلاین در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. (ادامه)
با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت تیترآنلاین مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویری است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هرگونه محتوای خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.