طبق تحقیقات تقریباً نیمی از زنان و مردان دچار ریزش مو میشوند که شایعترین نوع آن آلوپسی آندروژنتیک است. در خانمها ریزش مو معمولاً از سن ۴۰ سالگی شروع میشود و اگرچه درمان آن ضروری نیست، اما داروهایی وجود دارند که به کاهش ریزش مو کمک میکنند. به خواندن ادامه دهید تا با بهترین قرص ضد ریزش مو برای خانم ها آشنا شوید.
بیشتر بخوانید: بهترین قرص ویتامین برای ریزش مو چیست؟
در این مقاله میخوانید:
به طور کلی، انسان روزانه بین ۵۰ تا ۱۰۰ تار مو از دست میدهد.
ریزش مو در زنان به زمانی میگویند که یک زن ریزش موی غیرمنتظره و شدیدی را تجربه میکند که با حالت معمول متفاوت است. به طور کلی، انسان روزانه بین ۵۰ تا ۱۰۰ تار مو از دست میدهد و ریزش مو بخشی از تعادل طبیعی است. برخی از موها میریزند و برخی دیگر رشد میکنند و این چرخه دائماً تکرار میشود.
بیشتر بخوانید: بدترین اشتباهات در روتین مراقبت از موها!
ریزش موی غیرطبیعی زمانی اتفاق میافتد که این تعادل از هم میپاشد و شمار موهای در حال ریزش از موهای در حال رشد پیشی میگیرد. اصطلاح پزشکی این نوع ریزش مو، آلوپسی است و بسته به علت ایجاد آن، انواع مختلفی دارد. با این حال، انواع قرص ضد ریزش مو نیز وجود دارند که میتوانند جلوی آلوپسی را بگیرند و رشد موها را بازیابی کنند.
بیشتر بخوانید: معجزه روغن طبیعی برای جلوگیری از ریزش مو
قبل از آشنایی با بهترین قرص ضد ریزش مو برای خانم ها بهتر است با علل این اتفاق در زنان آشنا شویم. عواملی که باعث ریزش مو در زنان میشوند عبارتند از:
بیشتر بخوانید: علت ریزش مو در کودکان و نوجوانان چیست؟
بیشتر بخوانید: درمان ریزش مو با هیر فیلر، هرآنچه باید بدانید
انواع بهرین قرص ضد ریزش مو برای زنان عبارتند از:
ماینوکسیدیل نوعی داروی موضعی است که روی پوست سر اعمال میشود. این دارو میتواند ریزش موی ناشی از آلوپسی آندروژنیک را طی ۸ هفته درمان کند. با این حال، تعدادی عوارض جانبی دارد که باید از آنها آگاه باشید. این عوارض شامل موارد زیر هستند:
بیشتر بخوانید: کسانی که ریزش مو دارند موهایشان را با این دمکرده بشویند
همچنین، این دارو برای افراد باردار و شیرده توصیه نمیشود. سایر افراد باید یک یا دو بار در روز از ماینوکسیدیل استفاده کنند و اگر مصرف را متوقف کنند، ریزش مویشان برمیگردد. توصیه ما این است که ماینوکسیدیل را با سایر انواع قرص ضد ریزش مو ترکیب کنید تا نتایج بهتری بگیرید. به عنوان مثال، یک مطالعه در سال ۲۰۱۷ نشان داد زنانی که روزانه ماینوکسیدیل خوراکی و اسپیرونولاکتون را با هم به عنوان یک کپسول مصرف میکردند، ریزش موی کمتری داشتند.
بیشتر بخوانید: همه چیز در مورد ریزش مو و درمان آن با روغن های گیاهی
اسپیرونولاکتون دارویی است که برای مدیریت نارسایی قلبی و فشار خون بالا استفاده میشود. با این حال، این دارو میتواند به عنوان یک قرص ضد ریزش مو نیز عمل کند. البته ممکن است ۶ ماه طول بکشد تا نتیجه بدهد. علاوه بر این، لازم به ذکر است که افراد باردار حق ندارند از اسپیرونولاکتون استفاده کنند، زیرا ممکن است باعث نقص مادرزادی جنین شود.
بیشتر بخوانید: قرص اسپیرونولاکتون برای زنان، چه کاربردی دارد؟
عوارض جانبی اسپیرونولاکتون نیز عبارتند از:
برخی از عوارض جانبی رایجی که ممکن است در زنان پیش از یائسگی ایجاد شود نیز عبارتند از:
بیشتر بخوانید: روش های درمان ریزش مو
هنگام جستجوی بهترین قرص ضد ریزش مو باید فاکتورهای زیر را در نظر بگیرید:
بیشتر بخوانید: در دوران بارداری مو چه تغییراتی می کند؟ راهکارهای مراقبت از مو
ریزش مو چه به دلیل ژنتیک، بیماری یا حتی استرس باشد، ممکن است شما را ناراحت و نگران کند. با این حال، انواع قرص ضد ریزش مو مانند ماینوکسیدیل و اسپیرونولاکتون میتوانند به بازیابی موهای شما کمک کنند و جلوی ریزش مو را بگیرند. علاوه بر این، اگر دنبال بهترین قرص ضد ریزش مو میگردید، باید به یک متخصص ماهر و مجرب مراجعه کنید تا قرص مناسب موهای خود را بیابید.
برای اطلاعات بیشتر و آشنایی با متخصصن پوست، مو و زیبایی، به کلینیک نی نی بان سر بزنید.