طرز تهیه فطایر

باشگاه خبرنگاران جمعه 20 تیر 1399 - 11:56
در این مطلب روش تهیه فطایر مرغ را به شما آموزش داده‌ایم.

طرز تهیه فطایربه گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، فطایر جمع فطیره و نوعی نان لقمه اى طعم دار یا مغزدار عربیه که به عنوان پیش غذا یا افطار ماه رمضان سرو میشه. در ادامه روش تهیه فطایر مرغ را انتخاب کردیم که بسیار خوشمزس و به عنوان غذای کامل هم می تونید میل کنید.

مواد لازم:
تخم مرغ ۲ عدد
یک دوم فنجان پنیر خامه‌ای یا هر پنیر سفید دیگر یک دوم فنجان پنیر موزارلا یا هر پنیر زرد رنگ دیگر ۱ فنجان شیر
۳ قاشق غذا خوری جعفری خورد شده
۱ قاشق چایخوری نمک
یک چهارم قاشق چای خوری پاپریکا؛ فلفل سیاه
۳ الی ۳ و نیم فنجان آرد الک شده
۱۰ گرم بیکینگ پودر

‌طرز تهیه:

ابتدا تخم مرغ‌ها را در ظرفی می‌ریزیم و آن‌ها را با چنگال مقدار کمی هم می‌زنیم سپس بقیه مواد به غیر از آرد را اضافه کرده و به خوبی هم میزنیم.

سپس آرد را بتدریج اضافه نموده و به مدت ۵ دقیقه به خوبی مخلوط می‌کنیم تا خمیر نرمی بدست آید، خمیر را بمدت ده دقیقه کنار میگذاریم.

سپس خمیر را به دو قسمت تقسیم نموده و هر قسمت را همانند پیتزا مطابق شکل به ۸ قسمت تقسیم می‌کنیم. با یک فنجان و نصف روغن خمیر‌ها را سرخ می‌کنیم تا زمانی که رنگش همانند شکل شود.

منبع: آشپزباشی

انتهای پیام/

منبع خبر "باشگاه خبرنگاران" است و موتور جستجوگر خبر تیترآنلاین در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. (ادامه)
با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت تیترآنلاین مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویری است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هرگونه محتوای خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.