«خورشت مرغ و جعفری»، غذای اصیل ایرانی با طعم و عطری بینظیر

فرارو جمعه 07 مهر 1402 - 23:19
خورشت مرغ و جعفری یک غذای بسیار لذیذ است که می‌توانید با درست کردن آن پذیرای مهمانانتان در مجالس باشد.

خورشت مرغ و جعفری یک غذای اصیل ایرانی که از نظر ظاهر شباهت زیادی به قرمه سبزی دارد.

خورشت مرغ و جعفری یک غذای بسیار لذیذ است که می‌توانید با درست کردن آن پذیرای مهمانانتان در مجالس باشد.

مواد لازم:

جعفری ۵۰۰ گرم

ران مرغ یا سینه مرغ ۴ تکه

پیاز ۱ عدد

زعفران دم‌کرده غلیظ ۲ قاشق غذاخوری

نمک و فلفل سیاه به مقدار لازم

زردچوبه به مقدار لازم

پودر گشنیز به مقدار لازم

جوز هندی به مقدار لازم

پودر لیمو عمانی به مقدار لازم

طرز تهیه:

جعفری‌های ریز خرد شده را حسابی در روغن تفت دهید.

پیازها را ریز خرد کنید و حسابی سرخ کنید تا طلایی شود.

مرغ‌ها را که به قسمت‌های ریز تقسیم کرده این خوب تفت می‌دهیم و سرخ می‌کنیم.

مقداری زعفران دم کرده به مرغ‌ها اضافه کنید و خوب مخلوط کنید.

در آخر همه مواد را به همراه ادویه‌های گفته شده با هم مخلوط کنید.

بعد در روی مواد مقداری آب بریزید و اجازه دهید خورشت به مدت ۲ ساعت جا بیفتد.

منبع: وقت صبح

منبع خبر "فرارو" است و موتور جستجوگر خبر تیترآنلاین در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. (ادامه)
با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت تیترآنلاین مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویری است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هرگونه محتوای خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.