اوجیزک سیستانی، غذایی که همه دنیا را عاشق خودش می‌کند!

فرارو جمعه 14 مهر 1402 - 15:00
اوجیزک، نوعی آبگوشت تلقی می‌شود که در پخت آن از گوشت استفاده نمی‌شود.

اوجیزک در سیستان به نوعی آبگوشت تلقی می‌شود با این تفاوت که در آن از گوشت استفاده نمی‌شود.

به گزارش وقت صبح، اوجیزک یک غذای بسیار‌ آسان و راحت است که اصالت آن به سیستان برمی گردد و غذایی به صرفه و اقتصادی محسوب می‌شود.

مواد لازم:

گوجه ۲ عدد

روغن محلی به مقدار لازم

پیاز ۱ عدد

آب به مقدار لازم

سیب زمینی ۲ عدد

آچار محلی به مقدار لازم

تخم مرغ ۱ عدد

طرز تهیه:

پیاز داغ درست می‌کنیم.

سپس گوجه خرد شده را به آن بیافزایید، پس از آنکه گوجه­‌ها کاملا سرخ شد، آچار محلی را به آن اضافه ­کنید.

پس از چند دقیقه تفت دادن، آب را به آن اضافه کنید و بگذارید به جوش بیاید.

سپس سیب­ زمینی­‌هایی را که در قطعات کوچک خرد کرده ­اید به آب در حال جوش اضافه کنید و بگذارید بپزد و جا بیافتد.

در لحظات پایانی طبخ غذا، تخم ­مرغ را اضافه کنید و هم نزنید و وقتی تخم­ مرغ سفت شد، غذا حاضر است.

منبع خبر "فرارو" است و موتور جستجوگر خبر تیترآنلاین در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. (ادامه)
با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت تیترآنلاین مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویری است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هرگونه محتوای خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.