«عنکاس»؛ یک غذای دریایی بینظیر با اصالت هرمزگانی!

فرارو شنبه 22 مهر 1402 - 23:39
عنکاس یک غذای بسیار لذیذ و خوشمزه دریایی است که اصالت آن برمی گردد به استان هرمزگان و مزه‌ای بسیار عالی دارد.

به گزارش وقت صبح، عنکاس یک غذای جنوبی هرمزگانی است که با یک نوع ماهی به نام ماهی مرکب درست می‌شود و طعمی عالی و بینظیر دارد.

مواد لازم:

عنکاس: ۲۵۰ گرم

پیاز: ۲ عدد

خرما: ۳ تا ۴ عدد

روغن: به مقدار لازم

رب گوجه: یک تا ۲ قاشق غذاخوری

ادویه نصف قاشق مرباخوری

نمک و فلفل: به مقدار لازم

زردچوبه: نصف قاشق چای‌خوری

طرز تهیه:
عنکاس را تمیز کنید و بشویید. سپس آن را به مکعب‌های کوچک برش بزنید و با خرما‌ها در یک قابلمه آب بریزید.

عنکاس‌ها را برای ۲۰ تا ۳۰ دقیقه بجوشانید تا نرم و خوش‌رنگ شوند.

پیاز‌های خلالی خرد شده را در روغن تفت دهید تا طلایی و سبک شوند.

سپس عنکاس آب‌پز شده و زردچوبه را به پیاز‌ها اضافه کنید و برای دو تا سه دقیقه تفت دهید.

در ادامه رب گوجه‌فرنگی، نمک، فلفل و ادویه را در تابه بریزید و همه مواد را خوب با هم مخلوط کنید.

یک پیمانه آب در تابه بریزید و اجازه دهید تا به جوش آید.

سپس شعله گاز را کم کنید و درب تابه را ببندید تا خوراک برای ۱۵ دقیقه بپزد.

منبع خبر "فرارو" است و موتور جستجوگر خبر تیترآنلاین در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. (ادامه)
با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت تیترآنلاین مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویری است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هرگونه محتوای خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.