به گزارش خبرنگار گروه رفاه اجتماعی خبرگزاری فارس، مراسم تکریم محمد مخبر و معارفه سید پرویز فتاح به عنوان رئیس ستاد اجرایی فرمان امام(ره) در ستاد اجرایی فرمان امروز پنجشنبه یازدهم آبان ماه 1402 برگزار شد.
عارف نوروزی سرپرست ستاد اجرایی فرمان امام در این مراسم با اشاره به کارنامه ۱۶ ساله مخبر در ستاد اجرایی فرمان امام گفت: وی در همان اول برای اجرایی کردن این ماموریت ساختار سازی کرد و توانست اقدام خوبی را در این راستا انجام دهد.
نوروزی ابراز کرد: ساختار درونی ستاد فعالیت خود را به سمت شبکه های مردمی هدایت و بر ایجاد شبکه های اجتماعی تکیه کرد و ۳۵۰ هزار کارآفرین روستایی، ۴۱۰ هزار کشاورز در طرح ملی جهش تولید و ۳۰۰ هزار نفر از مردم در گروه های پیشرفت کمک کردند.
وی ادامه داد: ۲۰ هزار معتمد محلی و ۶۰ هزار کنشگر تاثیرگذار، ۱۲هزار گروه جهادی و ۷۰ هزار گرو سلامت جمعیت و ۱۸۰۰ نخبه در محیط های کار اشتراکی دانش بنیان و هزار تسهیل گر در کشور به کمک ما آمدند و در محرومیت زدایی و اقتصاد داشته اند. با این حال ما توانسته ایم ۸میلیون سهام دار در بورس داشته باشیم.
سرپرست ستاد اجرایی فرمان امام گفت: ما شاهد رشد ۶۳ برابری در مراکز فرهنگی و اجتماعی بوده ایم و رشد ۵ برابری نسبت به انباشت کمک با هدف رفع محرومیت در مقایسه با فروش املاک داشته ایم. به طوری که هر یک میلیون فروش املاک در ستاد اجرایی به ۵میلیون تومان سود رسیده و این برای رفاه محرومیت استانها هزینه شده است.
سرپرست سابق ستاد اجرایی فرمان حضرت امام خمینی(ره) ادامه داد: ۳۵۰ هزار کارآفرین روستایی شکل گرفت، ۲۰ هزار معتمد محلی و ۶۰ هزار کنشگر اجتماعی شکل گرفت. هزار تسهیل گر به خدمت بنیاد برکت برای توانمندسازی به خدمت گرفته شد.
نوروزی با اشاره به ایجاد ۳۴ الگوی مشارکت مردم در ستاد در این مدت گفت: وقتی ساختار درونی و بیرونی شکل گرفت نتایج خوبی را در پی داشت.
وی افزود: ۸ میلیون سهامداری در شرکت های ستاد ، رشد ۶۲ برابری کمک به مراکز فرهنگی، رشد ۱۶۹۴ برابری رفع محرومیت کمتر برخوردار از اقدامات انجام شده در طول ۱۶ سال فعالیت مخبر است.
سرپرست ستاد اجرایی فرمان حضرت امام ادامه داد: ساخت ۴ هزار و ۱۰۰ مدرسه که از این تعداد ۲ هزار و ۱۰۰ مدرسه توسط بنیاد برکت و ۲ هزار مدرسه توسط بنیاد ۱۵ خرداد ، ساخت ۱۸۰۰ خانه عالم و مراکز فرهنگی، ساخت ۱۷ بیمارستان با بیش از ۲ هزار تخت بیمارستانی را از دیگر اقدامات این دوره عنوان کرد.
نوروزی، احداث ۳۴ هزار واحد مسکونی در قالب اقدام مسکن ملی، ۱۶ خوابگاه دانشجوی، اجرای ۲ هزار و ۷۰۰ پروژه آب رسانی به ۳ هزار روستای هدف ، توزیع ۱۱ میلیون بسته معیشتی و پروتئینی را از دیگر فعالیت های این دوره از ستاد مطرح کرد.
سرپرست سابق ستاد اجرایی فرمان حضرت امام خمینی (ره) اضافه کرد: پرداخت وام قرضالحسنه به ۹۴ هزار نفر، پوشش بیمهای ۱۲ هزار روستایی کشور با بیش از ۶ میلیون جمعیت، ساماندهی ۱۸۰ شرکت، اجرایی موفق طرح ملی جهش تولید دیم، نخستین تولید کننده واکسن کرونا با ۶۰ میلیون دوز، تامین ۱۵ درصد دارو کشور با تولید ۸۰۰ قلم دارو ، تاسیس مرکز جامع سرطان، تولید ۴۰۶ هزار لیتر انواع روغن پایه سایر فعالیت های مخبر در ستاد اجرایی است.
نوروزی ادامه داد: تولید ۴ میلیون و ۵۰۰ هزار مگاوات ساعت برق، استمرار در اجرای تولید کاغذ در شادگان که ۶۵ درصد کاغذ کشور را تامین خواهد کرد از دیگر اقدامات در این مدت بوده است
سرپرست سابق ستاد اجرایی فرمان حضرت امام تصریح کرد: سرمایهگذاری ۱۱ هزار میلیون تومانی در ۶۸۶ طرح دانش بنیان و ایجاد ۲۶۰ هزار فرصت شغلی در حوزه دانش بنیان را از دیگر اقدامات ستاد عنوان کرد.
محمد مخبر معاون اول رئیس جمهور و رئیس پیشین ستاد اجرایی فرمان امام هم در این مراسم گفت: در طول ۱۶ سالی که مستقیم و غیر مستقیم در ستاد خدمت کردم تقریبا هرسال اسفندماه گزارشی را به رهبر معظم انفلاب ارائه میدادم و ایشان راهنمایی ها و تذکرات و خط سیرهایی را اصلاح می فرمودند که مسیر ما را تا سال بعد تعیین می کردند و این رخدادهای ستاد با راهنمایی ایشان صورت گرفته است؛ بنابراین صمیمانه از محضر ایشان قدردانی می کنیم.
مخبر تاکید کرد: سران قوا به ویژه دستگاه قضایی از مرحوم آیت الله شاهرودی و آقایان آملی لاریجانی ، رئیسی و محسنی اژه ای به ما کمک کردند و در این مسیر پر سنگلاخ به ما کمک کردند که از تمامی آنها صمیمانه قدردانی می کنم.
وی ادامه داد: ما تقریبا می توانیم بگوییم حتی بدون یک ذره اختلاف، هیات امنا تمام قد از اقدامات ستاد اجرایی حمایت کردند.
مخبر ابراز کرد: سرمایه ستاد دو چیز است و یکی از افتخارات ما در بخش اقتصادی این است که عمده آنها مشارکت با مردم است. در این ۱۶ سال یک فساد ندیدم و نمونه ای یافت نشد که اینها ارزشمند است.
رئیس پیشین ستاد اجرایی فرمان امام ابراز کرد: یکی دیگر از نعمت های ما این است که شبکه عظیم مردمی در سراسر کشور ایجاد شده است و در تمام حوادث جز اولین دستگاهی بودیم که بچه های جهادی در صف اول حادثه بودند.
وی اضافه کرد: ما در ماجرای کرونا هزینه تهیه ماسک را به یکی از دوستان دادیم تا در روزهایی که ماسک نداشتیم 50میلیون ماسک را به کشور وارد کنند. به یکی از کشورهای از اروپایی رفته اما در فرودگاه تمامی ماسک ها را ضبط کردند، این اروپایی ها نه دین دارند و نه شرافت وچنین کارهایی کردند.
وی یادآور شد: وقتی دیدند که ما واکسن کرونا را ساختیم این دشمنان اقداماتی کردند و مواد اولیه و تجهیزات ما را ضبط کردند وشرکت دانش بنیانی را که قرار بود مهندسی معکوس کنند را تحریم کردند. نقش رهبری در ذره ذره کشور نمود دارد به طوریکه در در زمان کرونا رهبری پیام دادند که ما می خواهیم واکسن کرونای برکت را تزریق کنیم حقیقتا در آن زمان ریسک بود اما این واکسن را تزریق کردند و مایه دلگرمی ما بودند.
وی درباره فتاح هم گفت: آقای فتاح را از زمانی که وزیر نیرو بود می شناختم اما وقتی به کمیته امداد آمد با هم مشاور و رفیق بودیم و حقیقتا رهبری در سه بنگاه زیر نظر خودشان به ایشان اعتماد کردند و این مایه سربلندی است چرا که ایشان دارای سلامت نفس و روحیه جهادی است.
این خبر در حال تکمیل است...