پژوهشگران با تصویر سازی نحوه انتشار اخبار نشان داده اند اخبار دروغین با شدت و قدرت بیشتری نسبت به اخبار صحیح در شبکههای اجتماعی منتشر میشوند.
خبرگزاری میزان _ فارس نوشت: نشریه ساینس سال ۲۰۱۸ خود مقالهای منتشر کرده که در آن نحوه انتشار و پخش شدن اخبار راست و دروغ در شبکههای اجتماعی بررسی شده است. نویسندگان این مقاله که پژوهشگران دانشگاه امآیتی هستند، نشان دادهاند که اخبار دروغین با شدت و قدرت بیشتری در شبکههای اجتماعی پخش میشوند و در عین حال اخبار صحیح و واقعی با سرعت و شدت کمتری در شبکههای مختلف اجتماعی منتشر میشوند و اصولاً میزان دربرگیری و انتشار آنها در مقایسه با اخبار دروغین بسیار محدود است.
در تصویر روی جلد نشریه ساینس که به این موضوع اختصاص دارد، یک گوی بزرگ نارنجی درخشان به نشانه شدت و میزان گسترش اخبار دروغین و یک گوی کوچک سبز رنگ به نشانه میزان گسترش اخبار صحیح نمایش داده شده است. در واقع این تصویرسازی میزان تفاوت تأثیرگذاری و توجه کاربران شبکههای اجتماعی به اخبار صحیح و غیرصحیح را نشان میدهد.
همچنین برای تصویرسازی نحوه انتشار توییتهای حاوی اخبار صحیح و دروغ از تصاویر آبشاری نشان دهنده سلسله مراتب بازتوییتها استفاده شده است. در این تصاویر نشان داده شده که وقتی فرد ایکس توییتی را ارسال کرده، فرد وای آن را بازتوییت کرده و فرد زد هم توییت فرد وای را مجدداً بازتوییت کرده است.
انتهای پیام/
خبرگزاری میزان: انتشار مطالب و اخبار تحلیلی سایر رسانههای داخلی و خارجی لزوماً به معنای تایید محتوای آن نیست و صرفاً جهت اطلاع کاربران از فضای رسانهای منتشر میشود.
منبع خبر "
خبرگزاری میزان" است و موتور جستجوگر خبر تیترآنلاین در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد.
(ادامه)
با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت تیترآنلاین مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویری است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هرگونه محتوای خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.