به گزارش بهداشت نیوز، دکتر علی خاکشور با بیان اینکه این اختلال به طور عمده انگشتان را تحت تأثیر قرار می دهد، افزود: این بیماری می تواند گوش ، بینی ، نوک سینه ، زانو یا انگشتان پا را نیز درگیر کند. واسپاسم گردش خون را کاهش می دهد و منجر به ناراحتی و تغییر رنگ پوست می شود.
عضو هیأت علمی گروه کودکان دانشگاه علوم پزشکی مشهد خاطر نشان کرد: مناطق آسیب دیده معمولاً هنگام قرار گرفتن در معرض سرما یا استرس سفید یا آبی می شوند و در صورت گرم شدن مجدد یا کاهش استرس ، قرمز می شوند. در واقع سندرم رینود اپیزودیک اتفاق می افتد، یک دوره معمول حدود 15 دقیقه پس از پایان قرار گرفتن در معرض سرما یا عوامل استرس زا ادامه دارد و شامل ناراحتی خفیف مانند بی حسی یا احساس “سوزن و سوزن” است، به این معنی که می آید و می رود.
دکتر خاکشور احساس سردی در انگشتان دست یا پا، احساس بی حسی ، یا احساس گزش در هنگام گرم شدن یا کاهش استرس و تغییر رنگ پوست در واکنش به سرما یا استرس را از علائم سندروم رینود دانست و یادآور شد: در هنگام بروز علائم رینود ، مناطق آسیب دیده پوست معمولاً سفید می شود. سپس ، آنها اغلب آبی می شوند و احساس سرما و بی حسی می کنند. با گرم شدن و بهبود گردش خون ، مناطق آسیب دیده ممکن است قرمز ، ضربان دار ، احساس گزگز یا متورم شوند.
رییس بخش کودکان بیمارستان فوق تخصصی کودکان اکبر خاطر نشان کرد: هنوز علت اصلی حملات سندرم رینود مشخص نیست ، اما به نظر می رسد رگ های خونی دست و پا بیش از حد در دمای سرد یا استرس واکنش نشان می دهند.