کشف آثار حیات در فسیل ۳ میلیارد ساله

خبرگزاری میزان سه شنبه 05 اسفند 1399 - 18:02
دانشمندان آثاری از حیات در صخره‌ای ۳،۵ میلیارد ساله در استرالیا کشف کردند.
خبرگزاری میزان _ آنا به نقل از ساینس آلرت نوشت: گروهی از محققان در منطقه‌ای از کشور استرالیا صخره‌ای کشف کردند که ۳،۵ سال قدمت دارد و نشانه‌هایی از مواد به وجود آورنده حیات در آن‌ها وجود دارد.
 
باتوجه به اینکه متخصصان در چند سال اخیر تکه‌هایی از سنگ هیدروترمال را در مناطقی از کره زمین یافته‌اند کشف این صخره ۳،۵ میلیارد ساله که در آن مواد معدنی خاصی وجود دارد سبب شگفتی دانشمندان شده و این امید را به وجود آورده است که اطلاعات بشر در مورد نحوه شکل‌گیری حیات در کره زمین تکمیل شود.
 
یکی از موادی که در این صخره باستانی یافته شده باریت است و پس از شکافته شدن سنگ بوی تخم مرغ می‌دهد. این ماده به عنوان نوعی غذا در زمانی که اولین نشانه‌های حیات در کره زمین شکل می‌گرفت توسط جانداران مختلف استفاده می‌شد. مدت‌هاست دانشمندان به دنبال این بودند که چگونه مواد معدنی بستر ایجاد زندگی میکروبی را فراهم کردند و حالا با این کشف دروازه‌ای از گذشته به روی آن‌ها باز شده است.
 
بسیاری از دیرینه‌شناسان معتقدند واکنش‌های شیمیایی سبب به وجود آمدن حیات در کره زمین شده و اگر بتوانیم جزئیات این واکنش‌ها را کشف کنیم همه اسرار باستانی کره زمین فاش می‌شود و قطعاً انسان می‌تواند در چنین شرایطی زندگی بهتری داشته و به منابع گسترده‌تری دست یابد.
انتهای پیام/
خبرگزاری میزان: انتشار مطالب و اخبار تحلیلی سایر رسانه‌های داخلی و خارجی لزوماً به معنای تایید محتوای آن نیست و صرفاً جهت اطلاع کاربران از فضای رسانه‌ای منتشر می‌شود.

منبع خبر "خبرگزاری میزان" است و موتور جستجوگر خبر تیترآنلاین در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. (ادامه)
با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت تیترآنلاین مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویری است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هرگونه محتوای خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.