تولید ۲۰ هزار مگاوات برق هسته‌ای چه زمانی محقق می‌شود؟

خبرگزاری ایسنا چهارشنبه 29 آذر 1402 - 15:09
رئیس سازمان انرژی اتمی ایران گفت این سازمان با برنامه‌ریزی‌هایی که صورت داده، به سمت تحقق هدف تولید ۲۰ هزار مگاوات برق هسته‌ای حرکت می‌کند.

«محمد اسلامی» رئیس سازمان انرژی اتمی در پاسخ به پرسش خبرنگار ایسنا درباره اینکه «هدف تولید ۲۰ هزار مگاوات برق هسته‌ای چه زمانی محقق خواهد شد»، اظهار کرد: ما به دستور رئیس‌جمهور که از دولت قبل هم آغاز شده بود کارگروهی ویژه برای پیشبرد برنامه‌های توسعه نیروگاه‌های ۲ و سه بوشهر داریم که جلسات این کارگروه با حضور وزرای مربوطه برگزار و تصمیماتی برای این پیشبرد پروژه و تسهیل‌گری برای ایجاد نیروگاه‌های جدید اتخاذ می‌شد.

وی ادامه داد: در این دولت و بعد از دیدار با مقام معظم رهبری، ایشان بر تولید ۲۰ هزار مگاوات برق هسته‌ای مجدد تاکید داشتند. نام این کارگروه هم به واحدهای ۲ و سه نیروگاه بوشهر و ۲۰ هزارمگاوات تغییر کرد. ما با توجه به مصوبات و تصمیمات این کارگروه، برنامه‌ریزی خود را انجام دادیم و پروژه‌ها را پیش می‌بریم. تولید ۲۰ هزارمگاوات برق هسته‌ای برای افق تا ۱۴۲۰ است نه اینکه در آن سال این هدف محقق شود، بلکه از الان تا ۱۴۲۰ به سمت تحقق این هدف حرکت می‌کنیم.

اسلامی افزود: ساخت یک نیروگاه هزار مگاواتی در صورت وجود منابع، هفت سال زمان برد. ما غیر از فاز دوم و سوم نیروگاه بوشهر، زمین‌ها را در اختیار گرفتیم و طراحی‌ها را شروع کردیم و در یکی دو سایت مثل استان خوزستان و هرمزگان عملیات اجرایی را شروع کرده‌ایم. برای یکی از پروژه‌ها، سفارش ساخت تجهیزات را به کارخانجات داخل داده‌ایم و کار در حال  پیشرفت است.

رئیس سازمان انرژی اتمی در پاسخ به این پرسش که «نیروگاه‌های جدید در داخل کشور ساخته می‌شود یا مشارکت طرف خارجی»، گفت: ۲ نوع داریم و هم در داخل ۱۰۰ درصد ساخته می‌شود و هم با مشارکت طرف خارجی.

انتهای پیام

منبع خبر "خبرگزاری ایسنا" است و موتور جستجوگر خبر تیترآنلاین در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. (ادامه)
با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت تیترآنلاین مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویری است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هرگونه محتوای خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.