به گزارش مشرق، المیادین در این باره اعلام کرد که «صالح العاروری» نایب رئیس اسماعیل هنیه رئیس دفتر سیاسی جنبش حماس در حمله سهشنبه شب رژیم صهیونیستی به ضاحیه بیروت به شهادت رسیده است.
منابع رسانهای سهشنبه شب از وقوع یک انفجار قوی و حمله پهپادی رژیم صهیونیستی به ضاحیه جنوبی بیروت خبر دادند و خبرگزاری لبنان هم گزارش داد که در نتیجه این حمله ۶ نفر شهید و شماری دیگر هم زخمی شدهاند.
شبکه المیادین در این باره گزارش داد که یک انفجار بزرگ در منطقه «المشرفیه» در ضاحیه جنوب بیروت رخ داده است.
خبرگزاری رسمی لبنان درباره دلیل این انفجار اعلام کرد که یک پهپاد رژیم صهیونیستی یک دفتر متعلق به جنبش حماس را در بیروت هدف قرار داده است.
خبرگزاری لبنان همچنین اعلام کرد: انفجاری که دفتر حماس را در المشرفیه در جنوب بیروت هدف قرار داد، منجر به شهادت ۶ نفر و جراحت چندین نفر دیگر شده است.
یک مسوول جنبش حماس در گفتوگو با شبکه LBCI لبنان این ادعا را که در انفجار ضاحیه بیروت «اسامه حمدان» مسوول جنبش حماس در لبنان ترور شده است را رد کرد.
جنبش مقاومت اسلامی فلسطین (حماس) با انتشار بیانیهای، رسما شهادت صالح العاروری نائب رئیس دفتر سیاسی این جنش در جریان حمله پهپادی صهیونیستها به جنوب لبنان را تأیید کرد.
حماس همچنین از شهادت دو تن از فرماندهان گردانهای شهید عزالدین القسام شاخه نظامی این جنبش در این حمله خبر داده است.
عزت الرشق، عضو دفتر سیاسی حماس در واکنش به ترور صالح العاروری معاون دفتر سیاسی حماس توسط اسرائیل گفت: ترورهای ناجوانمردانه رژیم صهیونیستی علیه رهبران و نمادهای مردم فلسطین در داخل و خارج از فلسطین، موفق نخواهد شد که اراده و استواری مردم ما را در هم بشکند و ادامه مقاومت شجاعانه آنها را متوقف کند.
این ترور بار دیگر شکست مفتضحانه دشمن صهیونیستی در دستیابی به هر یک از اهداف تهاجم خود علیه نوار غزه را ثابت می کند.
شهید العاروری از شخصیتهای مشهور گردانهای قسام بود
صالح العاروری معاون دفتر سیاسی جنبش حماس در سال ۱۹۶۶ در روستای عاروره در نزدیکی رام الله در کرانه باختری رود اردن به دنیا آمد. از دانشگاه الخلیل در کرانه باختری در رشته «معارف اسلامی» مدرک کارشناسی دریافت کرد. در سنین جوانی به گروه اخوان المسلمین پیوست و از سال ۱۹۸۵ فعالیت های دانشجویی اسلام گرایانه در دانشگاه الخلیل را رهبری کرد.
پس از تأسیس جنبش حماس در پایان سال ۱۹۸۷ به این جنبش پیوست. در فاصله سال های ۱۹۹۲-۱۹۹۰ ارتش رژیم صهیونیستی العاروری را به دلیل فعالیت های مرتبط با جنبش حماس، بدون محاکمه بازداشت کرد.
العاروری از جمله مؤسسان گردان های شهید عزالدین القسام شاخه نظامی جنبش حماس به شمار می آید که در فاصله سالهای ۱۹۹۱-۱۹۹۲ اقدام به تأسیس هسته اولین شاخه نظامی این جنبش در کرانه باختری کرد.
در سال ۱۹۹۲ ارتش رژیم صهیونیستی بار دیگر العاروری را بازداشت و به اتهام تشکیل هسته اولیه گردان های القسام در کرانه باختری به ۱۵ سال زندان محکوم کرد.
العاروری در سال ۲۰۰۷ از زندان آزاد شد. اما رژیم صهیونیستی پس از سه ماه بار دیگر او را بازداشت کرد. العاروری به مدت سه سال دیگر در زندان های رژیم اشغالگر قدس باقی ماند تا اینکه در سال ۲۰۱۰ دادگاه عالی این رژیم، حکم آزادی و تبعید وی از فلسطین را صادر کرد. وی در آن زمان به سوریه تبعید شد و تا سه سال در آن کشور باقی ماند. سپس به لبنان منتقل شد.
وی در سال ۲۰۱۰ و پس از آزادی از زندان های رژیم اسرائیل به عنوان عضو دفتر سیاسی حماس انتخاب شد.
العاروری یکی از اعضای تیم مذاکره کننده جنبش حماس برای انجام مذاکرات درباره تبادل اسرای فلسطینی با رژیم اسرائیل در سال ۲۰۱۱ با میانجی گری مصر بود که در جریان آن گلعاد شالیت نظامی اسیر اسرائیلی در مقابل آزادی ۱۰۲۷ فلسطینی زندانی در زندان های اشغالگران صهیونیست آزاد شد.
جنبش حماس در نهم اکتبر ۲۰۱۷ اعلام کرد صالح العاروری را به عنوان نایب رئیس دفتر سیاسی این جنبش انتخاب کرده است.
این مبارز فلسطینی دوازدهم دیماه و و در جریان حمله پهپادی رژیم صهیونیستی به ضاحیه بیروت به شهادت رسید.
روزنامه یدیعوت آحارونوت در سال ۲۰۱۸ در خصوص العاروری مینویسد: «العاروری برنامهریز عملیاتهای مسلحانه حماس شخص دوم حماس شده و انتخاب وی برای این جایگاه تکمیل تغییر ساختار رهبری حماس پس از انتخاب یحیی سنوار به عنوان مسئول حماس در غزه به شمار میرود.