فضایل امام علی(ع) در جامعه برجسته‌سازی شود

ایرنا پنج شنبه 07 اسفند 1399 - 08:49
اراک - ایرنا - نماینده ولی فقیه در استان مرکزی گفت: امام علی(ع) سیره عملی و فضایل اخلاقی برجسته‌ای داشتند که باید این مهم در جامعه بیش از پیش معرفی شود.
فضایل امام علی(ع) در جامعه برجسته‌سازی شود

آیت‌الله «قربانعلی دری نجف‌آبادی» روز پنجشنبه به مناسبت ۱۳ رجب و سالروز میلاد اولین پیشوای شیعیان جهان در گفت و گو با ایرنا، افزود: امام علی(ع) نمونه بارز انسان متعالی بود و این مهم علاوه بر پرورش در دامن پیامبر اکرم(ص)، از روحیه والای ایشان در حقیقت‌طلبی و خداباوری نشات گرفته بود.

وی ادامه داد: امام علی(ع) بالاترین مرحله اخلاص را در عبادت داشتتند به‌طوری‌که بدون هیچ چشمداشتی همراه با همسر و فرزندان سه روز افطار خود را به افراد نیازمند و بخشیدند و معرفی این سیره ارزشمند الهی تقویت فرهنگ گذشت و فداکاری را در جامعه به دنبال دارد.

امام جمعه اراک اظهار داشت: این امام همام الگوی رفتار، گفتار و کردار همه انسان ها و قله رفیع انسانیت است و باید ایمان، تقوا، رشادت، شجاعت، عدالت، سخاوت، مردی و مردانگی، غیرت و شرف، همیّت و جوانمردی، قضاوت و حکومتداری ایشان سرلوحه آحاد جامعه به خصوص مسئولان و مدیران قرار گیرد.

آیت‌الله دری نجف‌آبادی بیان کرد: پیامبر گرامی اسلام در احادیث مختلف از جمله ثقلین، کسا، سفینه، مدینة العلم، ولایت، وصایت، طیر، شجره، لوح، حق و قسیم النار و الجنة به فضایل و منزلت‌های امام علی(ع) تاکید کردند که استناد به هر یک از این احادیث بر حقانیت مولای متقیان کافی است.

وی اضافه کرد: افراد تشنه عدالت و معنویت بیش از هر زمان دیگر به الگو قرار دادن شخصیت حضرت امیرالمومنین(ع) نیازمند  هستندو این امر بستگی به شناخت و آگاهی همه جانبه از افکار، اندیشه ها و سیره و منش آن حضرت است.

امام جمعه اراک راستگویی و راست‌ کرداری، حق‌ مداری و باطل‌ ستیزی، قانون ‌مداری و احترام به قانون، نظم و انضباط، شایسته‌ سالاری، عدالت محوری، مراقبت و نظارت همیشگی بر کارهاا و توجه عمیق به تعلیم و تربیت را از دیگر سیره های رفتاری امام علی(ع) عنوان کرد.

امام علی(ع) ۱۳ رجب سال سی‌ام عام‌الفیل، در خانه کعبه به دنیا آمد و این روز با عنوان گرامیداشت روز پدر نامگذاری شده است.

پدر امام علی(ع) ابوطالب بن عبدالمطلب است که باعبدالله بن عبدالمطلب پدر حضرت محمد(ص) برادر تنی و مادرشان فاطمه بنت عمرو بن عایذ مخزومی بود.

ابوطالب کسی بود که بعد ازمرگ عبدالمطلب سرپرستی حضرت محمد(ص) پیامبر گرامی اسلام را بر عهده گرفت و چون آن حضرت به پیامبری رسید از او حمایت نمود.

مادر آن امام علی(ع) نیز، فاطمه بنت اسد بن هاشم بن عبدمناف بود و حضرت علی علیه‌السلام و برادران و خواهرانش، نخستین کسانی بودند که هم از سوی پدر و هم از سوی مادر هاشمی بود.

فاطمه بنت اسد از جمله بانوان گروه نخست بود که به پیامبر گرامی اسلام ایمان آورد و مسلمان شد و رنج‌های ایام حضور درمکه را به همراه همسر و خانواده‌اش متحمل گردید و در هنگام هجرت پیامبر گرامی اسلام، وی نیز به مدینه هجرت نمود و در همین شهر مقدس بدرود حیات گفت.

منبع خبر "ایرنا" است و موتور جستجوگر خبر تیترآنلاین در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. (ادامه)
با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت تیترآنلاین مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویری است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هرگونه محتوای خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.