راه اندازی ۲۰۰ کانال انتخاباتی برای افزایش مشارکت

خبرگزاری مهر شنبه 30 دی 1402 - 13:01
بیرجند_ معاون امور استان های صدا و سیمای کشور از راه اندازی ۲۰۰ کانال انتخاباتی در کشور خبر داد که از این تعداد چهار کانال در خراسان جنوبی راه اندازی می شود.

به گزارش خبر نگار مهر، حسن عابدینی که برای راه اندازی کانال های انتخاباتی صدا و سیما به خراسان جنوبی سفر کرده است، صبح شنبه در جمع خبرنگاران گفت: صدا و سیما در این دوره از انتخابات مجلس شورای اسلامی برای افزایش مشارکت مردم در انتخابات ۲۰۰ کانال انتخاباتی راه اندازی می کند که از اول بهمن ماه در شبکه های تلویزیونی، رادیویی و تلویبیون و فضای مجازی برنامه های مورد نظر پخش خواهد شد.

وی با بیان اینکه از ابن تعداد چهار کانال در خراسان جنوبی راه اندازی می شود، افزود: این کانال ها بر اساس حوزه های انتخابیه راه اندازی می شوند و در این راستا برای هر حوزه انتخابیه یک کانال در نظر گرفته شده است.

وی خاطرنشان کرد: نامزد های انتخابات مجلس شورای اسلامی در هفت روزی که برای تبلیغات مشخص شده و تا یک روز قبل از برگزاری انتخابات، از این طریق دیدگاه های خود را به مخاطبان منتقل خواهند کرد تا مردم با آشنایی با دیدگاه ها و سلایق نامزدهای انتخابات مجلس، به فرد مورد نظر رای بدهند.

وی تاکید کرد: مردم خراسان جنوبی در انتخابات ریاست جمهوری و دیگر انتخابات ها حضور گسترده ای داشته اند و بر این اساس این استان در زمره مناطقی از کشور است که بیشترین میزان مشارکت را در انتخابات داشته اند.

وی افزود: در جلسه ای که امروز با استاندار خراسان جنوبی داشتیم، در زمینه افزایش مشارکت مردم در انتخابات صحبت شد و همانطوری که وزارت کشور مسئولیت اجرای انتخابات را بر عهده دارد، استانداران هم در استان ها مسئولیت سلامت و امنیت انتخابات را بر عهده دارند که در این راستا استاندار خراسان جنوبی برنامه ریزی لازم را در این زمینه را انجام داده است و جلساتی برای ایجاد هماهنگی بین دستگاه های مربوط برگزار شده است که در رقابت انتخاباتی و میزان مشارکت مردم تاثیر گذار خواهد بود.

معاون امور استان های صدا و سیمای کشور در پاسخ به سئوال خبرنگار مهر در زمینه مبلغی که باید نامزدهای انتخابات مجلس به صدا و سیما پرداخت کنند، گفت: بر طبق اصلاحیه قانون انتخابات مجلس شورای اسلامی قرار بر این بود که صدا و سیما هزینه تمام شده را از نامزدها بگیرد که رقم بالایی می شد.

عابدینی با بیان اینکه صدا و سیما دنبال نفع مالی در این زمینه نیست، متذکر شد: صدا و سیما رقم های را بر اساس تعداد نامزدهای هر حوزه انتخابیه دریافت خواهد کرد.

وی گفت: هدف از راه اندازی کانال های انتخابات تلاش برای افزایش مشارکت مردم است و میزان مبلغی که از نامزدهای انتخابات مجلس گرفته خواهد شد، در حوزه های انتخابیه متفاوت است که این مبلغ از پنج میلیون تومان برای استفاده نامزدها از ۲۰ دقیقه آنتن کانال انتخابات شروع می شود و در بعضی از حوزه ها مانند تهران که تعداد نامزدها به دو هزار نفر می رسد، مجبوریم برای حوزه انتخابیه تهران، شمیرانات و شهر ری حدود چهار کانال راه اندازی کنیم تا همه نامزدها بتوانند از زمان مشخص شده برای بیان دیدگاه های خود استفاده کنند، بنابر این مبلغ مورد نظر در حوزه های مختلف متفاوت است.

وی تصریح کرد: اگر بر اساس قانون موجود در این خصوص می خواستیم هزینه تمام شده را دریافت کنیم، مبلغ زیادی می شد لذا در جلساتی که برای این منظور برگزار شد، قرار بود اگر نامزدی وارد مجلس شد و یا نامزدهای که یک هزارم آرای ماخذه را کسب کنند، هزینه ای پرداخت نکنند.

وی گفت: از آن جایی که بر اساس نظر حقوقدان ها، انجام این کار منوط به قانون گذاری جدیدی است، اجرای این موضوع با مشکل مواجه شد.

عابدی خاطر نشان کرد: با انجام این کار تلاش می کنیم زمینه رقابت بیشتر در انتخابات فراهم شود.

منبع خبر "خبرگزاری مهر" است و موتور جستجوگر خبر تیترآنلاین در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. (ادامه)
با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت تیترآنلاین مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویری است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هرگونه محتوای خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.