طرز تهیه بادمجان پلو قزوینی
مواد لازم برای بادمجان پلو قزوینی :
| برنج | 5 پیمانه |
| بادمجان حلقه شده | 1 کیلوگرم |
| پیاز سرخ شده | 1 پیمانه |
| گوشت چرخ کرده | 500 گرم |
| گوجه فرنگی حلقه شده | 5 عدد |
| رب گوجه فرنگی | 2 قاشق غذاخوری |
| روغن | نصف پیمانه |
| نمک و فلفل | به میزان لازم |
| دارچین و زردچوبه | به میزان لازم |
طرز تهیه بادمجان پلو قزوینی :
ابتدا بادمجان ها را سرخ کرده و کنار می گذاریم، سپس پیاز داغ را با کمی گوجه فرنگی و گوشت تفت می دهیم، به همان گوشت سرخ شده، رب گوجه فرنگی را هم اضافه می کنیم و تفت می دهیم و اجازه می دهیم تا پخته شود.
سپس برنج را شسته آبکش کرده و از ته قابلمه لا به لای آن گوشت، بادمجان و گوجه فرنگی را قرار داده و نصف لیوان روغن و آب ریخته و آن را دم می کنیم و بعد از دم کشیدن نوش جان می کنید.
گردآوری: بخش آشپزی بیتوته