به گزارش مشرق، اولین مناظره انتخابات ریاست جمهوری ۱۴۰۳، در تاریخ ۲۸ خرداد با موضوع اقتصادی آغاز شد. رئیس رسانه ملی در تشریح برنامه مناظرهها تاکید کرد: در ۵ مناظره پیش رو ۳ مناظره مختص مسائل اقتصادی و سرفصل های برنامه هفتم است.
محمدباقر قالیباف، نامزد انتخابات چهاردهم ریاست جمهوری، همراه با نوه خود، وارد صداوسیما شد.
پس از ورود هر شش نامزد ریاست جمهوری به صداوسیما، مراسم قرعهکشی ترتیب نامزدها برگزار شد و طبق این قرعهکشی، آقای قالیباف نامزد چهارم و در صندلی شماره ۲ در مناظره اول تعیین شد.
مناظره اول کاندیداهای ریاست جمهوری که قرار بود راس ساعت ۲۰ آغاز شود، با ۲۰ دقیقه تاخیر در ساعت ۲۰:۲۰ آغاز شد.
طبق برنامه مناظرات ۱۴۰۳، هر نامزد باید به سوالهای زیر باید پاسخ دهد.
دانشجعفری: آیا دولت شما آنچه در برنامه هفتم پیش بینی شده را قبول دارد؟
غضنفری: هر سال در دولت شما چقدر سرمایه گذاری می شود، از کجا؟ و نقش بخش خصوصی چیست؟
مظاهری: برای تامین رشد هشت درصد سرمایه گذاری همیشه امکان خوبی بوده است؛ برنامه شما برای جلب سرمایه گذاری خارجی و هدایت آن و البته درچارچوب قانون مصوب مجلس و مجمع تشخیص چیست؟
فولادگر: چه برنامه ای دارید که بحث سند راهبردی توسعه صنعتی در کشور تهیه، تدوین و ابلاغ شود؟
پورمحمدی: برای بهبود فضای کسب و کار و ارتقای جایگاه کشور در فضای کسب و کار چه میکنید؟
مروی: برای تامین نهادهها باید ثبت سفارش شود؛ تقاضا برای ارز وارداتی زیاد است و اینها باید ۶-۷ ماه در نوبت بمانند؛ صادرکننده هم برایش نمی صرفد و انگار به او ۳۰-۴۰ درصد مالیات می بندیم. برنامه شما برای بحث پیمان سپاری ارزی چیست؟
نجفی عرب: برنامه مشخصی درباره ثبات بخشی به اقتصاد کلان کشور که فعالان اقتصادی بتوانند در وادی این ثبات که ایجاد میشود، برنامه مشخصی داشته باشند چیست؟ امروز واقعا در این زمینه دچار مشکلیم. صبح بلند می شویم می بینیم تورم و نرخ ارز و ... تغییر کرده است.
آمدهام تا قفلها را بشکنم
آقای قالیباف در اظهارات ابتدایی مناظره گفت: رئیسجمهور باید به گونهای انتخاب شود که ضامن حل مشکلات اقتصادی به وسیله خود مردم باشد. انتخابات یک فرصت بزرگی است که بتوانید برای آینده خود و فرزندان خود و ایران عزیز تصمیم بگیرید.
انتخابات شما مردم در این مقطع بسیار مهم است. یکی از وظایف رئیسجمهور، تحول در حوزه اقتصاد به ویژه در خانوادههای محروم، کارگران، مددجویان کمیته حضرت امام و... است.
نقاط قوت دولت شهید رئیسی را تقویت و نقاط ضعف را باید برطرف کنیم. رئیسجمهور باید به گونهای انتخاب شود که ضامن حل مشکلات باشد. در دهه نود روزگاری سختی را گذراندیم. از رشد نقدینگی تا کرونا. برنامهٔ هفتم برنامهٔ مشترک مجلس و دولت سیزدهم بود و تنها میثاق ملی کشور است. در دولت من حقوق متناسب با تورم و رشد اقتصادی افزایش خواهد داشت.
در حال تکمیل...