(ویدئو) برنج صورتی با پروتئین بالا؛ کشف جدید محققان کره جنوبی

فرارو یکشنبه 03 تیر 1403 - 22:57
خلق برنج با پروتئین بالا در کره جنوبی را ببینید. این برنج که تقریبا صورتی است، با سلول‌های ماهیچه‌ای گوشت گاو کشت سلولی شده و عطر و بوی ضعیفی از برنج دارند.

تیمی از محققان کره جنوبی در حال تزریق سلول‌های گوشت گاو به دانه‌های برنج هستند و امیدوارند باعث تحول نحوه تغذیه در جهان شوند.

به گزارش عصرایران به نقل از ژاپن تایمز، این برنج که تقریبا صورتی است، با سلول‌های ماهیچه‌ای گوشت گاو کشت سلولی شده و عطر و بوی ضعیفی از برنج دارند.

هونگ جی کی و تیمش معتقدند که برنج به اصطلاح گوشتی او راهی اخلاقی و دوستدار محیط زیست برای دریافت پروتئین است.

این محقق دانشگاه یونسی کره جنوبی گفت: با استفاده از گوشت پرورش یافته می‌توانیم پروتئین گیاهی را بدون کشتار دام به دست آوریم.

بسیاری از کمپانی‌های جهان مدت‌ها است که به به دنبال تجاری سازی جایگزین‌های گوشت از طریق گیاهی یا کشت سلولی هستند.

جزئیات بیشتر را در تصاویر گزارش ببینید.

منبع خبر "فرارو" است و موتور جستجوگر خبر تیترآنلاین در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. (ادامه)
با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت تیترآنلاین مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویری است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هرگونه محتوای خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.