دنیایاقتصاد: بر اساس آمارها، ایران رتبه دوم تولید خرما را در جهان در اختیار دارد و بررسیها نشان میدهد تمام تلاش انجمن ملی خرما حفظ این جایگاه در آینده است. به گزارش «دنیایاقتصاد»، رشید فرخی، رئیس انجمن ملی خرما در دومین اجلاس بینالمللی تجارت غذا گفت: در ایران حدود یک میلیون و 350هزار تا یک میلیون و 400هزار تن خرما تولید میکنیم که متوسط مصرف سرانه خرما در ایران چیزی نزدیک به 7.200تا 7.600کیلوگرم متغیر است که در بعضی از استانهای جنوبی این مقدار به ۲۵ تا ۳۰ کیلو میرسد و در برخی استانها حتی ممکن است به یک کیلو برسد. که این نشان از تغییر ذائقهای است که در استانهای مختلف کشور وجود دارد. فرخی افزود: ما از این مقدار یک میلیون و 350 هزار تن نزدیک ۷۰درصد آن را مصرف داخلی و حدود ۳۰درصد را صادر میکنیم؛ چیزی نزدیک به 500 میلیون دلار به شرطی که این مبلغ محقق شود به دلیل اینکه یکسری قوانین دست و پاگیر و خلقالساعه داریم که به هیچ عنوان مشوق صادرات ما نیست. رئیس انجمن ملی خرما بیان کرد: ما چند سال است که در پیک مصرف با ممنوعیتهای صادراتی مواجه میشویم که ضربه مهلکی به این صنعت میزند.
منبع خبر "
دنیای اقتصاد" است و موتور جستجوگر خبر تیترآنلاین در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد.
(ادامه)
با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت تیترآنلاین مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویری است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هرگونه محتوای خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.