گوشت قرمز و خطر ابتلا به دیابت/ روغن ماهی برای کنترل کلسترول

خبرگزاری مهر جمعه 02 شهریور 1403 - 00:09
حوزه سلامت در هفته رو به پایان، در جهان، شاهد اخبار و رویدادهای متعدد و مختلفی بود که به مرور گزیده ای از مهم ترین آنها می پردازیم.

به گزارش خبرنگار مهر، مهم‌ترین اخبار منتشرشده در حوزه بهداشت، درمان و تغذیه در سطح جهان به شرح زیر بوده اند:

روغن ماهی به کنترل کلسترول کمک می‌کند

یک مطالعه جدید نشان می‌دهد که افراد دارای استعداد ژنتیکی برای کلسترول بالا می‌توانند با مصرف مکمل‌های روغن ماهی سطح کلسترول خود را کاهش دهند.

گوشت قرمز با خطر ابتلاء به دیابت مرتبط است

یک مطالعه جدید هشدار می‌دهد که گوشت قرمز حاوی نوعی آهن است که می‌تواند خطر ابتلاء به دیابت نوع ۲ را در افراد افزایش دهد.

دریافت چربی‌های گیاهی به جای حیوانی طول عمر را افزایش می‌دهد

مطالعه روی بیش از ۴۰۰۰۰۰ نفر که تا ۲۴ سال تحت نظر بودند، نشان می‌دهد کسانی که چربی رژیم غذایی خود را از گیاهان در مقایسه با حیوانات دریافت کرده‌اند، با احتمال مرگ بسیار کمتری روبرو بودند.

نوشیدن مکرر قهوه سلامت قلب را در معرض خطر قرار می‌دهد

یک مطالعه جدید هشدار می‌دهد که نوشیدن قهوه، کولاهای گازدار یا نوشیدنی‌های انرژی زا می‌تواند به مرور زمان باعث آسیب قلبی شود.

منبع خبر "خبرگزاری مهر" است و موتور جستجوگر خبر تیترآنلاین در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. (ادامه)
با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت تیترآنلاین مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویری است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هرگونه محتوای خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.